Вентилятор Philips колонний, 110см, 40Вт, пульт ДК, дисплей, білий (CX5535/00)
Вентилятор Philips колонний, 110см, 40Вт, пульт ДК, дисплей, білий (CX5535/00) - Прев'ю фото №1
Вентилятор Philips колонний, 110см, 40Вт, пульт ДК, дисплей, білий (CX5535/00) - Прев'ю фото №2
Вентилятор Philips колонний, 110см, 40Вт, пульт ДК, дисплей, білий (CX5535/00) - Прев'ю фото №3
Вентилятор Philips колонний, 110см, 40Вт, пульт ДК, дисплей, білий (CX5535/00) - Прев'ю фото №4
Вентилятор Philips колонний, 110см, 40Вт, пульт ДК, дисплей, білий (CX5535/00) - Прев'ю фото №5
Вентилятор Philips колонний, 110см, 40Вт, пульт ДК, дисплей, білий (CX5535/00) - Прев'ю фото №6
Вентилятор Philips колонний, 110см, 40Вт, пульт ДК, дисплей, білий (CX5535/00) - Прев'ю фото №7

Вентилятор Philips колонний, 110см, 40Вт, пульт ДК, дисплей, білий (CX5535/00)

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

  • Кількість швидкостей
  • 3
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Philips PhilipsВиробник

Велика площа охоплення повітряним потоком для комфортного охолодження Вихідний отвір для повітря є широким і високим, що забезпечує максимальне охоплення та швидке охолодження всього приміщення.

Завдяки функції осциляції, що дозволяє вентилятору обертатися під кутом 60°, охолоджене повітря може досягти будь-якого куточка, забезпечуючи прохолоду та комфортну атмосферу у всьому приміщенні. Аромотерапія для свіжості у вашій оселі Посильте ефект охолодження, розпиливши у повітрі улюблені ефірні олії і створивши заспокійливу свіжу атмосферу.

Доповнення у вигляді дифузора ароматів дозволяє створити ідеальну атмосферу для приємного відпочинку й гарного самопочуття. Режим Quiet Sleep (Тихий сон) для комфорту вночі Насолоджуйтеся спокійним безтурботним сном із режимом Quiet Sleep (Тихий сон).

Цей режим поступово знижує швидкість вентилятора до мінімальної протягом 30 хвилин, дозволяючи вам спокійно заснути й одночасно заощаджуючи енергію. Режим для будь-якого настрою Налаштуйте роботу вентилятора відповідно до своїх потреб (легкий бриз або потужніший потік повітря) за допомогою трьох швидкісних режимів.

Завдяки трьом універсальним режимам – Normal (Звичайний), Natural Wind (Природний вітер), Quiet Sleep (Тихий сон) – ви можете обрати ідеальний режим, що відповідає вашим побажанням, і створити відчуття абсолютного комфорту. Функція таймера Установіть таймер від 1 до 7 годин, що дозволить вам насолоджуватися прохолодним повітрям протягом бажаного часу, а також заощаджувати електроенергію і скорочувати витрати.

Наш вентилятор-вежа потужністю 40 Вт є енергоефективним та споживає менше енергії, ніж звичайна лампочка. Пульт дистанційного керування та сенсорна панель керування Сенсорна панель керування і ергономічний пульт дистанційного керування дозволять легко використовувати вентилятор-вежу в будь-якій кімнаті. Високоефективний та довговічний мідний двигун Високоякісний мідний двигун створений для повсякденної роботи.

Він створює потужний повітряний потік за мінімального рівня шуму, забезпечуючи максимальну продуктивність і комфорт. Додатковий спокій завдяки замку від дітей Захистіть малюків та вентилятор-вежу один від одного.

Ця функція не дозволить допитливим рученятам змінювати налаштування вентилятора, а ви зможете розслабитися і не турбуватися.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки