Веб-камера Razer Kiyo Pro Full HD Black (RZ19-03640100-R3M1)

Код товару: 252625003
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Формат файлів
  • Поле огляду
  • Кількість мегапікселів
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Razer RazerВиробник

Поліпшенне зображення. Абсолютна якість.

Досягайте професійних стандартів відео для потокової передачі і відеоконференцій за допомогою Razer Kiyo Pro - веб-камери FHD USB, оснащеної високопродуктивним адаптивним датчиком освітлення, за рахунок якого ви зможете насолоджуватися чіткою і високою якістю зображення при будь-яких настройках і умов освітлення.

Адаптивний датчик світлення

Ця веб-камера FHD USB, оснащена надчуттєвим CMOS-датчиком типу 1 / 2.8 більшого розміру з технологією STARVIS, може визначати, наскільки яскравим або темним є навколишній простір, і кожен раз відповідним чином налаштовувати зображення для отримання ідеальної чіткості

Не зжате зображення у форматі FULL HD 1080P 60FPS

Веб-камера FHD USB, Razer Kiyo Pro пропонує надвисоки рівень чіткості і плавності зображення, що забезпечує максимально оптимальне якість відео і зручність перегляду.

Режим HDR 30FPS

Зробіть свою трансляцію яскравішою, активуючи режим HDR зі швидкістю 30 кадрів в секунду, що збільшує динамічний діапазон, в реальному часі коригуючи області з недостатньою або завищеною експозицією.

Ширококутний об'єктив з регульованим кутом огляду

Від демонстрації більшої кількості ваших пристроїв і оточення до захоплення більшої кількості людей в кадрі, ширококутний об'єктив з великою діафрагмою дозволяє вибирати три параметра поля зору за допомогою Razer Synapse.

Універсальні можливості кріплення

Сталий кріплення для веб-камери можна нахилити під ідеальним кутом, так як воно щільно прилягає до монітора або столу, але його також можна від'єднати, якщо ви віддаєте перевагу, щоб веб-камера була встановлена ​​на штативі*. *Штатив в комплект не входить

USB 3.0

Завдяки простому підключенню за принципом plug-and-play Razer Kiyo Pro передає потужний сигнал камери 5 ГБ / с вашої трансляції, забезпечуючи високу якість відео без будь-якого стиснення.

Захисна шторка для приватності

Razer Kiyo Pro поставляється із захисною шторкою, щоб захистити лінзи і забезпечити приватність користувачів, коли камера не використовується.

Скло CORNING® GORILLA® GLASS 3

Щоб поліпшити якість зображення, довговічність і міцність Razer Kiyo Pro, його лінза виготовлена ​​зі стійкого до пошкоджень і подряпин скла Corning Gorilla® Glass 3. У лабораторних випробуваннях скло Gorilla Glass 3 в 4 рази стійкіше до подряпин порівняно з конкурентоспроможними алюмосилікатна склом інших виробників.

Залишити відгук проВеб-камера Razer Kiyo Pro Full HD Black (RZ19-03640100-R3M1)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки