УФ-стерилізатор SunSun CUV-155, 55 W
УФ-стерилізатор SunSun CUV-155, 55 W - Прев'ю фото №1

УФ-стерилізатор SunSun CUV-155, 55 W

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник SunSun SunSunВиробник

Опис товару SunSun CUV-155 підходить для прісної і морської води в акваріумах об'ємом до 1600 л або ставках, об'ємом до 50 000 л.

Одноклітинні водорості, що викликають «цвітіння» води синьо-зелені водорості, бактерії, що викликають помутніння води та інші небажані мікроорганізми, у т. ч.

патогенні, при проходженні через стерилізатор, гинуть під дією ультрафіолету.

Стерилізатор не шкодить рибам, рослинам, корисним бактеріям води.

Стерилізатор діє тільки на мікроорганізми, що перебувають у воді, тобто він ніяк не порушує биоравновесие аквасистемы, биофильтрацию і не шкодить здоровій мікрофлорі акваріума і ставка.

Для коректної роботи стерилізатора важливо дотримується рекомендованих строків заміни ламп.

Термін служби УФ лампи від 7000 до 10000 годин, тому для коректної роботи УФ очищення, ми рекомендуємо заміну ламп щороку разом з очищенням скляної колби від нальоту і слизу.

УФ СТЕРИЛІЗАТОР НЕОБХІДНИЙ ПРИ: Помутнінні води Великий щільності посадки риби Посиленому режимі годування риби, наприклад, у період росту молоді Підсаджуванні в аквасистем нової риби Будь-яких проявах хвороби риб, порушення цілісності покривів Цвітінні води Утворення бактеріальної плівки на поверхні водойми або акваріума.

ПЕРЕВАГИ ВИКОРИСТАННЯ УФ СТЕРИЛІЗАТОРА: Очищає воду без додавання хімії Тримає кількість одноклітинних водоростей та інших свободноплавающих мікроорганізмів у воді під контролем Безпечний для риб і рослин Простий в експлуатації.

Комплектація: Кварцова колба, водонепроникне ущільнювальне кільце, УФ — лампа, кришка з різьбленням і запобіжником, шнур і трансформатор, пластиковий корпус, два кріплення для корпусу, два штуцера для підключення шлангів (на вхід і вихід). УФ-стерилізатор SunSun CUV-155 купити Київ.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки