TOMi For Kitten with Salmon 85 гр ТОМІ ДЛЯ КОТЯТ ЛОСЬ (166680)

Код товару: 249284103
TOMi For Kitten with Salmon 85 гр ТОМІ ДЛЯ КОТЯТ ЛОСЬ (166680)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Tomi TomiВиробник

Консерви для кошенят TOMi Kitten with Salmon – це ніжний мус з чудовим поєднанням м'яса та риби, виготовлений за високими кулінарними стандартами. Має чудовий смак та приємний аромат.

Мус максимально збалансований за вмістом вітамінів і мінералів для повноцінного росту і розвитку підростаючого організму кошеня.

потреб їх харчування та розвитку; можна використовувати як основний раціон або як додаткову смачну добавку до повсякденного меню; чудовий смак завдяки поєднанню м'яса курки та риби.

Два взаємодоповнюваних джерела білка відмінно засвоюються і забезпечують організм кошеня необхідними амінокислотами; м'ясо (60%) - основне джерело тваринного білка, що відмінно засвоюється; 3 та докозагексаєнової кислоти, забезпечує кошенятам здоровий розвиток та стабільну роботу серцево-судинної, імунної та нервової системи, позитивно впливає на здоров'я вовни, шкіри, мозкової діяльності; таурин – важливий компонент корму для кошенят, т.к.

в організмі котів він не синтезується, проте необхідний для здоров'я серця, мозку, репродуктивної системи, жовчного міхура, гостроти зору; комплекс вітамінів групи В позитивно впливає на здоров'я кошенят: зміцнює нервову систему, нормалізує роботу шлунка та кишечника, служить профілактикою дисбактеріозу, корисний для шкіри і вовни, зміцнює імунітет; вітамін D3 сприяє засвоєнню кальцію та фосфору, важливий для формування міцного скелета, м'язів, нервової системи, рухливості суглобів та роботи серцево-судинної системи; вплив на якість вовни, яскравість забарвлення, здоров'я шкіри та кігтів. Маса нетто: 85 г. Маса брутто: 98 г. Габаритні розміри (ШхГхВ): 6,5 х6, 5х3, 6 см.

Залишити відгук проTOMi For Kitten with Salmon 85 гр ТОМІ ДЛЯ КОТЯТ ЛОСЬ (166680)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки