Точка доступу TP-Link CPE510

Код товару: 259250003
Точка доступу TP-Link CPE510
  • 2 499 кешбек 114,25
Гарантія: 2 роки
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Кількість антен
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

TP-Link TP-LinkВиробник

Призначення пристрою. Зовнішня бездротова точка доступу CPE510 є недорогим і якісним рішенням для забезпечення бездротового мережевого підключення поза приміщенням.

Завдяки централізованому ПО для управління мережею пристрій є ідеальним для використання в режимах "точка-точка", "точка-многоточка", а також для створення бездротового підключення поза приміщенням.

Чудові показники продуктивності, а також сучасний дизайн роблять бездротову точку доступу CPE510 ідеальним вибором як для підприємств, так і для кінцевих користувачів.

Апаратне забезпечення рівня Enterpriseє Чіпсет рівня Enterprise від Qualcomm Atheros, високопотужні антени, спеціально розроблений корпус і підтримка харчування по стандарту PoE забезпечують чудову роботу точки доступу CPE510 практично в будь-якому кліматі. Робоча температура пристрою знаходиться в діапазоні від -30 ° до + 70 °.

Система антен класу Enterprise. Вбудована потужна двухполярізаціонная антена і спеціальне металеве екранування забезпечують високу потужність сигналу і низький рівень перешкод. Висока потужність передачі і висока чутливість прийому сигналує Завдяки вдосконаленій конструкції, що забезпечує високопотужну передачу (до 27 дБм / 500 мВт) і високопотужний прийом (до -95 дБм) спрямованого радіосигналу, дана точка доступу змінює уявлення про традиційний діапазоні передачі сигналу Wi-Fi, що робить її ідеальним рішенням для забезпечення бездротового мережевого підключення поза приміщенням.

Спеціальна конструкція для використання поза приміщенням. Точка доступу CPE510 може бути використана в найсуворіших погодних умовах.

Захист від бризок. Завдяки бризок і апаратного забезпечення промислового рівня CPE510 буде працювати при будь-яких погодних умовах: на сонці, під час дощу, вітру, снігу, а також при екстремально низьких / високих показниках температури (-30 ° C ~ 70 ° C).

Подвійний захист від електростатичного розряду. Технологія TP-LINK MAXtream TDMA При збільшенні масштабів мережі збільшується можливість конфліктів бездротових точок доступу і базових станцій, що може виражатися в зменшенні пропускної здатності мережі і негативним чином впливати на призначений для користувача досвід. Для зменшення даного ефекту в CPE510 використовується технологія MAXtream TDMA.

Бездротова передача даних на відстані 15 км +. Точка доступу призначена спеціально для використання поза приміщенням і ідеально підходить для бездротової передачі даних на відстані 15 км +, пристрій пройшло польові випробування.

Pharos Control - централізоване ПО для управління мережею. Точка доступу CPE510 обладнана спеціальним централізованим ПО для управління мережею - Pharos Control, що дозволяє користувачам легко управляти всіма пристроями в своїй мережі.

Такі функції, як виявлення пристроїв, моніторинг стану, оновлення вбудованого ПЗ, а також керування мережею можуть виконуватися за допомогою програми Pharos Control. PharOS - веб-утиліта налаштування пристрою. Проста в управлінні ОС на основі WEB дозволить професійним користувачам робити точніші налаштування.

Залишити відгук проТочка доступу TP-Link CPE510

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки