Tetra FunTips 20 таб - корм у вигляді таблеток приклеивающихся (709112\267909)
Tetra FunTips 20 таб - корм у вигляді таблеток приклеивающихся (709112\267909) - Прев'ю фото №1

Tetra FunTips 20 таб - корм у вигляді таблеток приклеивающихся (709112\267909)

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Tetra TetraВиробник

* Біологічно збалансований корм у вигляді таблеток приклеивающихся* Корм у вигляді двоколірних приклеивающихся таблеток підсилює яскравість забарвлення і підтримує життєві сили рибДо складу таблеток Тетра ФанТипс Таблетс входять біологічно збалансовані інгредієнти, що робить їх ідеальним ласощами для всіх видів тропічних риб.Корм у вигляді двоколірних приклеивающихся таблеток має в два рази більше переваг: помаранчева частина таблетки містить каротиноїди з додаванням креветок — інгредієнти, які сприяють посиленню яскравості забарвлення риб, — в той час як зелена частина включає ряд рослинних інгредієнтів, в тому числі високоякісні жири і масла, які необхідні для підтримки здоров'я і життєвих сил риб.

Крім цього, до складу таблеток ФанТипс Таблетс входять компоненти тваринного походження, такі як дафнії, кріль і креветки, які становлять понад 20 % загальної кількості інгредієнтів.

До того ж в їх складі присутні і рослинні інгредієнти, включаючи кілька видів водоростей.

Таким чином таблетки Тетра ФанТипс Таблетс на 42 % складається з протеїну і на 5 % — з жирів.Приклеивающиеся таблетки — это не только здоровое питание для ваших любимцев.

Поскольку таблетки крепятся к стеклу аквариума, у вас появляется отличная возможность с близкого расстояния понаблюдать за поведением рыб.

Они также упрощают процесс фотографирования рыб, в том числе представителей «застенчивых» видов, которые будут подплывать к клейким таблеткам, чтобы поесть.

Существует также еще одно важное преимущество того, что ваши любимцы будут находиться у вас на виду: у вас появится возможность внимательно следить за ними, благодаря чему вы сможете обнаружить любые возможные болезни.

В кінцевому підсумку це дозволить вам приймати цілеспрямовані заходи по боротьбі з хворобою, лікувати риб і в кращому випадку навіть запобігти поширенню захворювань.Таким чином, таблетки Тетра ФанТипс Таблетс не тільки зроблять процес годування веселим і захоплюючим, але і внесуть різноманітність у раціон ваших вихованців.ХарактеристикаЗначенняОб'єм упаковкиСашеткаПризначення кормиСпеціалізованийФорма випускуТаблеткиВиди рибВсі види.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки