Телевізор 85" Samsung Neo MiniQLED 8K UHD 100Hz(144Hz) Smart Tizen Titan-Black (QE85QN900CUXUA)

Код товару: 245141503
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Діагональ екрана
  • Роздільна здатність
  • 8K
  • Тип матриці
  • Вихідна потужність звуку
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Samsung SamsungВиробник

Особливості:

Ультраточний контраст у 8K, що підкреслює приховані деталі

Побачте неймовірні деталі, виражені від найтемнішого чорного до найчистішого білого, з 1,5-разовим збільшенням зон освітлення порівняно з технологією Quantum Matrix.

Потужний контент у 8K на основі штучного інтелекту

Із потужним процесором ви відчуєте всю силу контенту в 8K завдяки ШІ масштабуванню. Він автоматично покращує сцени, незалежно від оригінального контенту.

На грані реальності

Розширте ваші враження від перегляду завдяки майже невидимим рамкам, які усувають будь-які відволікання, щоб ви могли отримати більш захопливий досвід перегляду.

Об'ємний звук Dolby Atmos зі спрямованими вгору динаміками

Верхні динаміки Samsung занурять вас у саму гущу подій завдяки багатовимірному звуку.

Рекордна роздільна здатність 8K

Відчуйте силу кожного кадру з 33 мільйонами пікселів із максимальною чіткістю та роздільною здатністю, що в чотири рази перевищує роздільну здатність 4K.

Технологія Neo Quantum HDR 8K Pro

Підніміть свої враження від перегляду на новий рівень завдяки надзвичайним кольорам і надточній контрастності завдяки технології Neo Quantum HDR 8K Pro.

Технологія проти відблисків Anti Reflection

Дивіться улюблений контент, не відволікаючись, завдяки антибліковому покриттю, яке мінімізує відбиття світла.

Покращувач глибини зображення Real Depth Enhancer Pro

Real Depth Enhancer Pro виявляє зони, де око зазвичай фокусується, щоб відповідно збільшити глибину. Він точно оптимізує численні блоки мінісвітлодіодів для реалістичних 3D-зображень.

Перевірено PANTONE

Це перший у світі телевізор, який отримав перевірку від PANTONE, надійного символу вірності кольору. Тепер ви можете насолоджуватися більш точним і комфортним переглядом.

Режим EyeComfort

Яскравість і кольори вашого дисплея автоматично регулюються відповідно до місцевого часу заходу та сходу сонця, що полегшує розслаблення та відпочинок.

Автоматичне покращення до HDR

Перетворюйте SDR у HDR-якість за допомогою алгоритмів глибинного навчання, які створюють яскравіші моменти, чіткіші деталі та яскравіші кольори.

Технологія об'ємного звуку OTS Pro

Пориньте глибше у звук за допомогою OTS Pro, який відстежує дії з усіх куточків вашого телевізора, включно з центром, не пропускаючи жодного звуку. 

Адаптивний звук Pro

Технологія аудіотрансформації оптимізує звук з урахуванням вашого простору та аудіоконтенту. Слухайте яскравий та збалансований звук із покращеною чіткістю голосу.

Технологія Q-Symphony

Q-Symphony унікальним чином дозволяє динамікам телевізора та саундбара працювати одночасно без приглушення динаміків телевізора для гармонічнішого звучання.

Тонкий знімний модуль One Connect

Знімний модуль One Connect допоможе уникнути безладу з проводами, незалежно від місця встановлення, та сприятиме візуальній чистоті простору.

Дизайн Infinity One

Чудовий дизайн Infinity One забезпечить естетичні враження від перегляду завдяки неймовірно тонкому профілю.

Smart Hub

Оптимізуйте підбір і пошук контенту, щоб витрачати менше часу на пошук і більше часу на трансляцію фільмів, ігор і шоу, які вам подобаються.

SmartThings

Розслабтеся і дозвольте SmartThings підключатися до всіх ваших інтелектуальних пристроїв, щоб зручно керувати ними через вбудований хаб

Режим AI Energy

Завдяки AI Energy Mode ви можете економити енергію та відстежувати свої заощадження. Рівні навколишнього освітлення автоматично визначаються та аналізуються, щоб налаштувати яскравість, зменшуючи загальне споживання електроенергії.

Samsung Knox

Відчуйте себе невимушено з багаторівневим рішенням безпеки, яке захищає ваші дані, наприклад пін-коди та паролі. Навіть пристрої Home IoT, підключені до вашого телевізора, захищені. Регулярні оновлення додатково зміцнюють ваш телевізор, захищаючи його від шкідливих атак.

Пульт дистанційного керування SolarCell

Завдяки сонячній панелі на задній панелі, яку можна використовувати для зарядки, тепер вам не потрібно використовувати одноразові батареї, оскільки вони не найкращі для навколишнього середовища.

Залишити відгук проТелевізор 85" Samsung Neo MiniQLED 8K UHD 100Hz(144Hz) Smart Tizen Titan-Black (QE85QN900CUXUA)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки