Телевізор 75" Samsung Neo MiniQLED 4K UHD 100Hz(144Hz) Smart Tizen Black (QE75QN95DAUXUA)
Телевізор 75" Samsung Neo MiniQLED 4K UHD 100Hz(144Hz) Smart Tizen Black (QE75QN95DAUXUA) - Прев'ю фото №1
Телевізор 75" Samsung Neo MiniQLED 4K UHD 100Hz(144Hz) Smart Tizen Black (QE75QN95DAUXUA) - Прев'ю фото №2
Телевізор 75" Samsung Neo MiniQLED 4K UHD 100Hz(144Hz) Smart Tizen Black (QE75QN95DAUXUA) - Прев'ю фото №3
Телевізор 75" Samsung Neo MiniQLED 4K UHD 100Hz(144Hz) Smart Tizen Black (QE75QN95DAUXUA) - Прев'ю фото №4
Телевізор 75" Samsung Neo MiniQLED 4K UHD 100Hz(144Hz) Smart Tizen Black (QE75QN95DAUXUA) - Прев'ю фото №5
Телевізор 75" Samsung Neo MiniQLED 4K UHD 100Hz(144Hz) Smart Tizen Black (QE75QN95DAUXUA) - Прев'ю фото №6

Телевізор 75" Samsung Neo MiniQLED 4K UHD 100Hz(144Hz) Smart Tizen Black (QE75QN95DAUXUA)

  • 145 999 141 999 кешбек 225
Гарантія: 1 рік
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

4 699 4 499 кешбек 125
12 999 12 499 кешбек 75,00
5 499 5 199 кешбек 125
5 299 5 149 кешбек 62,50

Характеристики

  • Платформа
  • Діагональ екрана
  • Технології
  • HDR
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Samsung SamsungВиробник

Процесор NQ4 AI Gen2 Завдяки процесору 4K на базі штучного інтелекту від Samsung ви отримаєте найкращі враження від зображення у форматі 4K.

Наша технологія масштабування зображення до 4K на основі 20 нейронних мереж штучного інтелекту перетворює контент у зображення з роздільною здатністю, близькою до 4K.

Наш процесор NQ4 AI Gen2 оптимізує зображення і звук, забезпечуючи високу якість 4K, незалежно від того, чи дивитеся ви контент стримінгових сервісів, чи граєте в улюблені відеоігри, чи дивитеся спортивні трансляції. Технологія Quantum Matrix Еволюція Neo QLED відбувається завдяки технології Quantum Matrix, яка точно керує запатентованими мінісвітлодіодами Quantum Mini.

Таке надточне керування світлом забезпечує прекрасну деталізацію як у темних, так і найяскравіших сценах. Дизайн Infinity One Більше не треба поступатися елегантністю заради захопливої картинки.

Розкішний дизайн Infinity One виводить вишуканість на новий рівень завдяки своєму неймовірно тонкому профілю. ОС Tizen від Samsung Отримайте більше від свого телевізора завдяки найновішим програмам і сервісам, які доступні на операційній системі Tizen від Samsung.

Тепер ви можете управляти своїми повсякденними справами через сервіс Daily+, а також здійснювати керування своїми смартпристроями з телевізора за допомогою функції SmartThings. AI Масштабування 4К Наша технологія AI масштабування 4К на базі 20 нейронних мереж перетворює контент у роздільну здатність, близьку до 4K. Технологія Neo Quantum HDR+ Отримайте більше задоволення від перегляду, відчувши неперевершену яскравість у поєднанні з динамічно-адаптивними кадрами з роздільною здатністю 4K.

Neo Quantum HDR+ у 2 рази яскравіший, ніж Neo Quantum HDR, що забезпечує більш яскраві кольори, просякнуті незрівнянно вищим динамічним діапазоном. Оптимізатор яскравості HDR Розпізнаючи яскраве денне світло або навколишнє освітлення, наш процесор NQ AI відповідним чином покращує видимість темних сцен.

Насолоджуйтеся яскравими HDR-зображеннями з покращеним регулюванням яскравості та кольорів для насиченішого та захопливішого перегляду. Покращувач глибини зображення Real Depth Enhancer Pro Покращувач глибини зображення Real Depth Enhancer Pro розпізнає області, на яких зазвичай фокусується око людини, і відповідним чином підсилює глибину зображення.

Він точно оптимізує численні блоки мінісвітлодіодів і збільшує контраст переднього плану, для реалістичності 3D-зображення. Автоматичне покращення до HDR Тепер ви можете дивитися SDR-контент в якості, подібній до HDR.

Алгоритми глибокого навчання використовуються для обробки вашого контенту, шляхом переведення контенту SDR у якість, наближену до HDR, із чіткішою картинкою, яскравішими кольорами та гарною деталізацією. Експертне калібрування Професійне калібрування кольору експертами Насолоджуйтесь точною передачею кольору, що відповідає оригінальному контенту.

Завдяки нашому експертному калібруванню ви отримуєте високоточні кольори, які адаптуються навіть до найменших змін у відтінках. Покращена плавність рухів з Motion Xcelerator 144 Гц Покращена плавність рухів з Motion Xcelerator 144 Гц забезпечує надзвичайно плавну динаміку зображення без затримок і розмиття рухів.

Ви можете насолоджуватися чіткими візуальними ефектами і неймовірно високою швидкістю відтворення VRR-ігор із роздільною здатністю до 4K 144 Гц. Автоматичний ігровий режим з AI Дозвольте вашому телевізору автоматично визначати тип ігор, в які ви граєте, надаючи ігрові налаштування для кожного типу ігор.

Не думайте про ігрові налаштування, просто грайте. Об'ємний звук з Dolby Atmos Нові динаміки верхнього каналу Samsung забезпечують звучання нового рівня.

У поєднанні з Dolby Atmos динаміки верхнього каналу відтворюють об'ємний звук, який занурює вас у події на екрані. Вбудований SmartThings Hub Підключіть свої смартпристрої до телевізора Завдяки вбудованому у телевізор SmartThings Hub ви можете легко підключати та керувати смартпристроями, сумісними зі стандартами Matter та HCA, без необхідності використання будь-яких додаткових девайсів.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки