Система WiFi-Mesh NETGEAR Orbi RBK863SB AX6000, 3мод, чорний (RBK863SB-100EUS)
Система WiFi-Mesh NETGEAR Orbi RBK863SB AX6000, 3мод, чорний (RBK863SB-100EUS) - Прев'ю фото №1
Система WiFi-Mesh NETGEAR Orbi RBK863SB AX6000, 3мод, чорний (RBK863SB-100EUS) - Прев'ю фото №2
Система WiFi-Mesh NETGEAR Orbi RBK863SB AX6000, 3мод, чорний (RBK863SB-100EUS) - Прев'ю фото №3

Система WiFi-Mesh NETGEAR Orbi RBK863SB AX6000, 3мод, чорний (RBK863SB-100EUS)

  • 98 940 кешбек 4 479,38
Гарантія: 1 рік
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

  • Кількість антен
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Netgear NetgearВиробник

Ніколи не жертвуйте швидкістю Винайдена NETGEAR тридіапазонна технологія з виділеною «експрес-смугою» для передачі даних безпосередньо між маршрутизатором і супутниками означає, що ви отримуєте максимальну, безперешкодну швидкість Wi-Fi по всьому будинку, яка залишається високою навіть при одночасному підключенні 100 пристроїв. Більше означає краще покриття Висока, елегантна форма Orbi не випадкова.

Під капотом знаходиться наша запатентована конструкція антени, яка забезпечує чудовий WiFi по всьому будинку.

Повністю оновлена антена серії Orbi 860 забезпечує приголомшливий 20% приріст продуктивності та покриття порівняно з попереднім поколінням. Підключайте більше пристроїв, ніж будь-коли Системи Orbi WiFi 6 mesh створені для сучасних пристроїв з інтенсивним передаванням даних та «розумних» будинків.

Підключайте все - від ПК, телефонів і телевізорів до камер спостереження, дверних замків тощо.

Тільки Orbi може забезпечити таку кількість пристроїв з максимальною швидкістю. Просте налаштування та керування Додаток Orbi дозволяє легко встановити ваш Orbi і запустити його в роботу менш ніж за 15 хвилин.

Легко керуйте домашньою мережею, навіть коли вас немає вдома.

Orbi сумісний з обладнанням будь-якого інтернет-провайдера. Захистіть свою мережу за допомогою NETGEAR Armor Ви ж не залишите двері незамкненими на ніч.

Захистіть Wi-Fi вашої родини з таким самим рівнем безпеки за допомогою автоматичного екрану для підключених пристроїв.

Отримайте захист від хакерів у реальному часі для таких пристроїв, як ноутбуки, телефони, камери спостереження та дверні замки, і отримуйте сповіщення про можливу крадіжку конфіденційних даних.

Насолоджуйтесь додатковим захистом конфіденційності за допомогою VPN для безпечного доступу до мережі.

У комплект входить 1-річна підписка. Захистіть свої інвестиції за допомогою NETGEAR ProSupport Отримайте повну впевненість у тому, що ваш Orbi захищено надовго. З NETGEAR ProSupport ви стаєте VIP-клієнтом.

Користуйтеся пріоритетним доступом до технічної підтримки 24/7 від експертів NETGEAR, а також захистом від випадкових пошкоджень і експрес-заміною в разі виникнення проблем. Міркування щодо супутників Наявність потрібної кількості супутників має важливе значення для отримання відмінного покриття на всій вашій території.

Ось кілька моментів, на які слід звернути увагу. Зона покриття Покриття повинно поширюватися тільки на будинок, чи на відкриті майданчики та окремі будівлі? Розміщення Orbi біля дверей або вікон може покращити зовнішнє покриття. Форма будинку Як виглядає ваш будинок з висоти пташиного польоту? Г- або П-подібні будинки можуть потребувати додаткових супутників, щоб розширити зону покриття WiFi по кутах до кожної частини будинку. Розміщення Orbi Переконайтеся, що роутер і супутники розміщені в межах досяжності один одного, щоб пристрої могли спілкуватися між собою.

Додаток Orbi допоможе вам переконатися, що всі супутники знаходяться в межах досяжності. Дротові з'єднання Маршрутизатори та супутники Orbi оснащені кількома портами ethernet, що забезпечує дротове під'єднання в місцях, де воно необхідне, наприклад, у домашніх офісах і медіа-кімнатах. Будівельні матеріали Товсті матеріали, такі як цегла і бетон, можуть послаблювати сигнали WiFi.

Розгляньте можливість встановлення додаткових супутників або альтернативних варіантів розміщення для забезпечення найсильнішого покриття WiFi.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки