Сухий корм Orijen Original Dog 17 кг для собак всіх порід і вікових груп (курча, індичка, оселедець, камбала) (o18217)

Код товару: 250547603
Сухий корм Orijen Original Dog 17 кг для собак всіх порід і вікових груп (курча, індичка, оселедець, камбала) (o18217)
  • 8 278 15 7 036 кешбек 87,95
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Orijen OrijenВиробник

Orijen Original містить незрівнянне м'ясо індички та вирощених на вільному вигулі курчат породи «Кобб», цільні яйця мчать на волі курей, а також свіжовиловлену рибу — оселедець і судак.

Всі ці інгредієнти виробляються в нашому регіоні і доставляються на нашу фабрику свіжими кожен день.

Тому вони містять всі необхідні вашій собаці корисні речовини.

(38%), з обмеженою кількістю вуглеводів (19%), ORIJEN забезпечує харчування цуценят, у відповідності з їх еволюційними і біологічними потребами.

Не йдучи в порівняння з будь-якими іншими кормами для собак, 2/3 м'ясних інгредієнтів у складі ОРИДЖЕН є СВІЖИМИ (охолодженими, без додавання консервантів) або СИРИМИ (миттєво замороженими, без додавання консервантів), включаючи топ 10 м'ясних інгредієнтів.

1/3 – це м'ясо, висушений при температурі 90°C – концентрований джерело м'ясних протеїнів.

Високопоживне співвідношення інгредієнтів WholePrey™, включаючи м'ясо, органи і хрящі в поєднанні з цільної рибою і цільними гніздовими яйцями є природним джерелом практично всіх поживних компонентів, необхідних собакам. Єдина добавка, яку ми додаємо – це цинк.

Включення ліофілізованої печінки підсилюють природний аромат, роблячи ORIJEN неперевершеним вибором навіть для самих вибагливих у їжі вихованців.

М'ясна математика - MeatMath Є корм вашої собаки біологічно відповідним? Собаки еволюціонували як м'ясоїдні, так само, як і у їхніх диких побратимів, їх травна система пристосована до м'ясних раціонів харчування з високим вмістом протеїнів з різноманітних видів м'яса.

Біологічно Відповідні корми відображають природні раціони і відповідають на ТРИ м'ясних питання: У складі Ориджен 85% м'ясних інгредієнтів Всі інгредієнти з м'яса, визнаного непридатним для вживання в їжу людиною Багато свіжого м'яса 2/3 м'яса Свіже або Сире,1/3 це дегідрірованний або висушене м'ясо Orijen містить 5 різних видів м'яса у співвідношенні Wholeprey™ Різноманітність м'ясних інгредієнтів істотно знижує потребу в додаванні синтетичних компонентів Цинк – єдина добавка.

У природі не існує синтетичних добавок, а собаки та вовки забезпечують свої поживні потреби вживаючи свою здобич цілою.

Саме тому, ми б не хотіли бачити довгий список добавок в кормах Orijen.

Ориджен містить високопоживне співвідношення м'ясних інгредієнтів, включаючи червоне м'ясо, органи і хрящі в поєднанні з рибою і цільними яйцями, забезпечуючи організм собак поживними компонентами з природного джерела. Харчування задумане природою.

Травна анатомія Вашої собаки така ж як і у сірого вовка - це означає, що вона еволюціонувала до раціонів, що включає різноманітні види свіжого м'яса, жирів і протеїнів - без додавання шкідливих вуглеводів і крохмалю. Філософія Биологичесткого Відповідності™.

Найближчим родичем всіх домашніх собак є сірий вовк.

Протягом останніх років від вовка відбулися сотні порід собак, але, не дивлячись на це, їх фізіологія залишилася незмінною.

філософія Біологічного Відповідності™ проста: відобразити багатство, свіжість і різноманітність м'яса, яке б собаки вживали в дикій природі, обмежуючи кількість вуглеводів і синтетичних добавок, не властивих природному раціону. Більше М'яса (85%) Більше Протеїнів (38%).

Організм всіх собак пристосований до засвоєння протеїнів з м'яса і жиру.

Корми Ориджен створені у відповідності з біологічними і еволюційними потребами собак у харчуванні.

85% м'ясо (2/3 свіже або сире м'ясо, 1/3 дбайливо дегідратованого м'ясо); 38% високопоживних протеїнів з м'яса; 100% з м'ясних інгредієнтів, визнаних придатними для вживання в їжу людиною (до того як інгредієнти доставляються на кухні); без вмісту екстрактів рослинних протеїнів (з картоплі або гороху); без высокогликемических вуглеводів (з тапіоки, картоплі, рису); без глютену або зерна. Співвідношення м'ясних інгредієнтів WholePrey™.

Природа об'єднала поживні якості цілісної видобутку для того, щоб ідеально відповідати всім харчовим потребам вашої собаки.

Співвідношення WholePrey™ Orijen містить незбиране м'ясо, включаючи органи і хрящі, які забезпечують Вашу собаку всіма необхідними поживними речовинами, без довгого списку синтетичних добавок. Єдина добавка, які ми додаємо – це цинк.

М'ясо – незамінний джерело протеїну, жиру, вітамінів А, В, Д і К, міді, хрому, фолієвої кислоти, заліза, магнію, калію, селену і цинку; Органи – переповнені практично всіма поживними речовинами, необхідними для живлення собак включаючи вітаміни, мінерали жирні кислоти і амінокислоти; Їстівні кістки – багате джерело мінералів, включаючи кальцій, фосфор, магній і калій у природному, найбільш біодоступність формі. Низький вміст вуглеводів (20%).

У собак немає поживного потреби у вуглеводах, незважаючи на це, традиційні корми для собак містять велику кількість высокогликемических вуглеводів, як правило представлених картоплею і тапиокой.

Встановлено, що вуглеводи є основною причиною розвитку діабету і ожиріння.

У складі Біологічно Відповідних™ кормів Orijen високий рівень протеїну і обмежено кількість вуглеводів, представлених сочевицею, нутом, гарбузом, зеленню і фруктами, ці інгредієнти сприяють плавному надходженню цукру в кров'яне русло, знижуючи ризик розвитку діабету і ожиріння.

Склад: Свіже м'ясо курчати (13%), свіже м'ясо індички (7%), свіжі цільні яйця (7%), свіжа куряча печінка (6%), свіжа цільна оселедець (6%), свіжа цілісна камбала (5% ), свіжа печінка індички (5%), свіжі курячі шийки (4%), свіже куряче серце (4%), свіже серце індички (4%), курча (дегидратированный, 4%), індичка (дегидратированная, 4%), цілісна макрель (дегидратированная, 4%), цілісна сардина (дегидратированная, 4%), цілісна оселедець ( дегидратированная, 4%), червона сочевиця, зелений сочевиця, зелений горошок, клітковина сочевиця, нут, жовтий горошок, квасоля ряба, квасоля біла, жир з оселедця (1%), курячий жир (1%), курячі хрящі (1%), куряча печінка (ліофілізована), печінка індички (ліофілізована), гарбуз, мускатний гарбуз, цукіні, пастернак, морква, яблука, груші, капуста Кале, шпинат, зелень буряка, зелень ріпи, ламінарія, журавлина, чорниця, ягоди ірги, корінь цикорію, корінь куркуми, розторопша, корінь лопуха, лаванда, корінь алтея, плоди шипшини.

* Доставляється свіжим — не містить консервантів та не піддається заморожуванню жоден сухий корм для собак у світі не може змагатися зі свіжими інгредієнтами orijen (навіть домашню птицю, рибу і м'ясо) за якістю та кількістю.

Ми впевнені, що всі любителі тварин хочуть знати, де і з чого зроблені корми для їх вихованців.

Ми вибираємо канадські інгредієнти, вироблені людьми, яким ми довіряємо.

Вони доставляються на нашу фабрику свіжими кожен день.

Всі використовувані в кормах інгредієнти отримані з вирощеного в нашому регіоні худоби або птиці, а також з виловленої в канадській акваторії риби.

Вони визнані придатними для вживання в їжу людиною і доставляються на наші фабрики свіжими кожен день.

Жоден інший корм для собак не містить стільки свіжих інгредієнтів, як Orijen.

Гарантований аналіз Сирий білок (min) 38% Сирий жир (min) 18% Сира клітковина (max) 5% Вологість (max) 12% Кальцій (min/max) 1.4% Фосфор (min/max) 1.1% Омега-6 (min) 3% Омега-3 (min) 1% ДГК (min) 0.3% ЕПК (min) 0.2% Зола (max) 8% Глюкозамін (min) 1400 мг/кг Хондроітин (min) 1200 мг/кг.

Залишити відгук проСухий корм Orijen Original Dog 17 кг для собак всіх порід і вікових груп (курча, індичка, оселедець, камбала) (o18217)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки