Сухий корм для собак BonaCibo Adult Dog Chicken&Rice with Anchovy 4 кг з м'ясом курки, анчоусами і рисом (BC406113)
Сухий корм для собак BonaCibo Adult Dog Chicken&Rice with Anchovy 4 кг з м'ясом курки, анчоусами і рисом (BC406113) - Прев'ю фото №1

Сухий корм для собак BonaCibo Adult Dog Chicken&Rice with Anchovy 4 кг з м'ясом курки, анчоусами і рисом (BC406113)

  • 861 кешбек 10,77
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник BonaCibo BonaCiboВиробник

Смачний і корисний сухий корм для дорослих собак всіх порід Adult Dog розробила компанія BonaCibo.

Ідеальне поєднання ніжного м'яса курки з анчоусами і рисом робить смак корму привабливим і неповторним.

Гіпоалергенна формула не містить інгредієнтів, які найчастіше викликають алергію, а низький вміст зерна допомагає собакам підтримувати здоровий спосіб життя.

Збалансоване кількість протеїнів, вітамінів і жирів забезпечує організм тварини щоденної енергією, а екстракт трав – піклується про підвищення імунітету.

Також, до складу корму включено Омега-6 і Омега-3 жирні кислоти, які у правильному співвідношенні позитивно впливають на структуру шкіри і гарантують сяйво вовни.

Сухий корм BonaCibo – це саме той смачний корм, який неодмінно полюбить ваша собака! Переваги корми: Сухий корм супер-преміум класу виготовлений з високоякісних інгредієнтівТекстура гранули корми допомагає уберегти зуби від зубного каменю і нальотуМаксимальна засвоюваність кормуВисокий рівень глюкозаміну і хондроїтину у складі сприяє здоров'ю хрящової тканини, забезпечує рухливість і здоров'я суглобів активних собакОптимальний рівень вітаміну А і ніацину забезпечує максимальний розвиток мускулатури і відмінну кондиціюPhenomind ™ - природний джерело поліфенолів в кормі, завдяки яким підтримується зв'язок і зміцнюються відносини між собаками і їх власниками.

Комплекс створений з науково схвалених інгредієнтів, які покращують якість життя собак.

Склад: Висушене куряче м'ясо (34%), рис бальдо (22%), маїс, очищений курячий жир, борошно з анчоусів (5%), висушені пивні дріжджі, жир з анчоусів, плоди ріжкового дерева, гидролизованная куряча печінка, нуклеотиди дріжджового протеїну, высушеный жом з буряка, мінерали, пребіотики манан-олігосахариди, морські водорості, чорниці порошок, екстракт юки, псилиум, порошок календули. Phenomind™ (0,024%).

Рекомендації по годівлі: Вага собаки, кгКількість корму, г/день1-5 35– 100 5-20 100 – 25020-40 250 – 40040-60 400 – 52560-80 525 – 650 Норми, наведені в таблиці, є орієнтовними.Для вагітних і лактуючих сук рекомендується забезпечити вільний доступ до корму. Виробник: BonaCibo, Туреччина.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки