Сухий корм для цуценят та молодих собак дрібних порід Purina Pro Plan Puppy Small & Mini Healthy Start з куркою 700 г

Код товару: 251447703
Сухий корм для цуценят та молодих собак дрібних порід Purina Pro Plan Puppy Small & Mini Healthy Start з куркою 700 г
  • 250 кешбек 3,13
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Purina Pro Plan Purina Pro PlanВиробник

Повнораційний сухий корм для цуценят малих та мініатюрних порід (вага дорослого собаки до 10 кг) віком від 1,5 до 12 місяців, а також для собак під час вагітності та лактації.

Склад кормової суміші Purina Pro Plan Puppy ґрунтується на двох основних компонентах: курці та рисі. Це не лише смачні добавки, а й надійні джерела необхідної кількості вуглеводів. Крім цих інгредієнтів, корм містить добавки з вітамінами та мінералами. До них відносяться вітаміни A, D3, Eі C, які зміцнюють здоров'я вихованців. Необхідна кількість кальцію, що міститься у суміші, зміцнює кістки та зуби собаки.

Склад: курка (20%), зневоднений пташиний протеїн, пшениця, тваринний жир, соєве борошно, рис (7%), кукурудзяна клейковина, сушений буряковий жом, кукурудза, пшенична клейковина, вітаміни та мінеральні речовини, яєчний порошок , Консервант (фосфорна кислота), сухе молозиво (0,1%), антиоксиданти (екстракти токоферолу рослинного походження), холін хлорид.

Додані речовини: вітамін А: 34 000 МО/кг; вітамін D3: 1100 МО/кг; вітамін E: 200 МО/кг; вітамін С: 120 мг/кг; залізо: 250 мг/кг; йод: 3.2 мг/кг; мідь: 50 мг/кг; марганець: 110 мг/кг; цинк: 420 мг/кг; селен: 0,29 мг/кг.

Показники, що гарантуються: білок: 32.0%; жир: 21.0%; волога: 8%; сира зола: 7.5%; сира клітковина: 2.0%.

Енергетична цінність: 394 ккал/100г.

Рекомендації щодо годування: з 3 до 6 тижнів починайте давати розмочений корм Pro Plan® 3–4 рази на день. Після повного припинення годування материнським молоком, годуйте згідно з таблицею. Після досягнення тримісячного віку поступово знижуйте кількість води, що додається для розмочування корму. Підтримка оптимальної маси тіла дуже важлива для здоров'я вашого цуценя. Рекомендована добова норма може змінюватись в залежності від рівня активності, фізичних особливостей та індивідуальних потреб вашого цуценя. Слідкуйте, щоб собака завжди мала чисту, свіжу питну воду. Для контролю здоров'я вашого собаки звертайтеся до ветеринарної клініки на регулярній основі.

Залишити відгук проСухий корм для цуценят та молодих собак дрібних порід Purina Pro Plan Puppy Small & Mini Healthy Start з куркою 700 г

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки