uk ru

Сухий корм Carnilove Dog Adult Reindeer для дорослих собак 12 кг (1111145081)

Код товару: 260860903
Сухий корм Carnilove Dog Adult Reindeer для дорослих собак 12 кг (1111145081)
Сухий корм Carnilove Dog Adult Reindeer для дорослих собак 12 кг (1111145081) - Прев'ю фото №1
Сухий корм Carnilove Dog Adult Reindeer для дорослих собак 12 кг (1111145081) - Прев'ю фото №2
  • 4 559 кешбек 56,99
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Країна-виробник товару
  • Країна реєстрації бренду
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Carnilove CarniloveВиробник

Carnilove Dog Adult Reindeer

Розбудіть у собаки дрімаючий інстинкт мисливця, купіть сухий корм для дорослих тварин Carnilove Dog Adult Reindeer в Україні з доставкою та гарантією. Продаємо корми для домашніх тварин з мʼяса дичини, лісових фруктів та трав.

Їжа предків

Протягом століть людина та собака жили пліч-о-пліч, полювали разом, захищали один одного. Гранули Карнілав створені для зміцнення звʼязку. Собаки є прямими нащадками сірих вовків, одомашнених нашими древніми предками, і дієтичні потреби вихованці практично не змінили до цього дня.

Біологічна доцільність

У традиційних недорогих кормах для собак поживно цінні продукти замінюють більш дешевими і менш поживними інгредієнтами. Дієтологи уважно вивчили потреби свійських тварин у їжі. Створили дієту, яка точно імітує годування диких собак у природі з правильним та набагато вищим вмістом та співвідношенням мʼясного білка до жиру та вуглеводами.

Найкращі природні інгредієнти

Те, що справді відрізняє сухі гранули Dog Adult Reindeer від продуктів конкурентів – це якість мʼяса, які кухарі використовують для приготування їжі. Оскільки собаки є мʼясоїдними, вони легше насичуються харчуванням із мʼясних джерел. Ветеринари вибрали мʼясо північного оленя, яке:

Куди поділися зернові

Кукурудзу, пшеницю та ячмінь у кормах повʼязують із:

Навіть якщо у вихованця немає алергії, зернові практично не мають поживної цінності, але є у більшості комерційних продуктів для тварин.

Кожен інгредієнт ретельно відібраний для того, щоб забезпечити собаку оптимальним харчуванням. Собаки, як і всі мʼясоїдні тварини, біологічно нездатні повністю перетравлювати зернові продукти. Вони не мають ферменту, званого амілазою в слині, який розщеплює крохмалисті вуглеводи. Дієтологи компанії прибрали зерно з рецепту, створили їжу, яка повністю поживна та не шкідлива.

Корм для дорослих собак містить 70% мʼяса.

Склад Carnilove Dog Adult ReindeerБорошно з мʼяса північного оленя (28%), борошно з мʼяса дикого кабана (22%), жовтий горох (20%), курячий жир (консервований токоферолами, 9%), борошно з качки (6%), куряча печінка (3%) ), яблука (3%), крохмаль з тапіоки (3%), рибʼячий жир лососевий (2%), морква (1%), насіння льону (1%), нут (1%), гідролізовані панцирі ракоподібних (джерело глюкозаміну, 0,026%), екстракт хряща (джерело хондроїтину, 0,016%), пивні дріжджі (джерело маннанолігосахаридів, 0,015%), корінь цикорію (джерело фруктоолігосахаридів, 0,01%), 0 %), псилліум (0,01%), чебрець (0,01%), розмарин (0,01%), орегано (0,01%), журавлина (0,0008%), лохина (0,0008%) , Малина (0,0008%).

Типовий аналіз

Залишити відгук проСухий корм Carnilove Dog Adult Reindeer для дорослих собак 12 кг (1111145081)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки