Сухий корм Carnilove Adult Raindeer 12 кг з м'ясом північного оленя для дорослих собак всіх порід (SZ150820/8884)

Код товару: 250429903
Сухий корм Carnilove Adult Raindeer 12 кг з м'ясом північного оленя для дорослих собак всіх порід (SZ150820/8884)
  • 5 864 кешбек 73,30
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Carnilove CarniloveВиробник

70% м'ясо диких тварин 30% лісові ягоди, овочі і трави М'ясо північного оленя володіє унікальними властивостями.

Це один з кращих джерел легкозасвоюваних протеїнів з ідеальним вмістом амінокислот.

Завдяки тому, що північні олені харчуються дикими ягодами, їх м'ясо багате натуральними антиоксидантами і містить невелику кількість ненасичених жирів.

Вміст омега-3 жирних кислот в оленину аналогічно їх вмісту в рибі.

Унікальний склад: 70% м'ясо диких тварин лісові ягоди, овочі і трави без злаків і картоплі Беззерновой корм класу холистик Сarnilove – це корми для кішок і собак, максимально наближені до раціону диких тварин.

Асортимент джерел білка тваринного походження в Carnilove різноманітний і наближений до того, що їдять дикі собаки і кішки: м'ясо північного оленя, качки, фазана, ягняти, кабана і лосося.

Ягоди, овочі і трави є важливими джерелами поживних речовин, клітковини і вітамінів.

Ягоди і трави, що входять до складу Carnilove спрямовані на підтримку імунітету, травної і видільної системи.

Корм Carnilove – природна їжа для вашого вірного чотириногого друга! Без злаків і без картоплі Злаки — це поширений інгредієнт комерційних кормів для собак.

Але злаки і картопля не є частиною природного раціону диких собак.

Надлишкові калорії, які утворюються у процесі їх перетравлення, залишаються невикористаними і відкладаються в жир. Це може призвести до ожиріння або діабету.

Carnilove — це повернення до природних джерел їжі диких собак — ось чому він не містить злаки і картопля Пивні дріжджі, псиллиум, Юка Шідігера Потужна комбінація цих компонентів підтримує травлення та підвищує засвоєння поживних речовин.

Псиллиум забезпечує необхідну кількість нерозчинних харчових волокон.

Пивні дріжджі надають антипаразитарный ефект, а юка позитивно впливає на обмін речовин і зменшує обсяг і запах фекалій Корінь цикорію і морські водорості Корінь цикорію і морські водорості — це поєднання біологічно активних речовин, що надає позитивний вплив на їх імунну систему і загальний стан здоров'я.

Корінь цикорію є прекрасним джерелом фруктоолігосахаридів, які сприяють розвитку корисних бактерій в кишечнику, поліпшенню складу кишкової мікрофлори.

Морські водорості — це натуральний джерело мінералів, мікроелементів і амінокислот.

Вони підтримують леточный імунітет і сприяють нормальному функціонуванню щитовидної залози Гарантований склад, не містить хімічних препаратів, консервантів і барвників Корми Carnilove не містять хімічних препаратів, консервантів, штучних барвників.

Повнораціонний корм є основою щоденного раціону, тому його якість і поживний склад мають безпосередній вплив на стан здоров'я.

Хімічні речовини і штучні добавки не входять ні в одну частину раціону диких собак, і їх накопичення в організмі може привести до серйозних проблем зі здоров'ям.

Процес виробництва Carnilove дозволяє максимально зберегти живильну цінність сировини М'ясо диких тварин М'ясо, органи і тканини тварин є важливим джерелом білка, який, у свою чергу, бере участь у формуванні м'язів і тканин. Дуже важливо, щоб собаки споживали їх щодня.

Асортимент джерел білка тваринного походження в Carnilove різноманітний і наближений до того, що їдять дикі собаки: м'ясо північного оленя, качки, фазана, індички, ягняти, дикого кабана і лосося.

М'ясо, органи і тканини тварин надходять з великих ферм Чехії, Німеччини, Фінляндії, Норвегії та Нової Зеландії.

Наші постачальники пройшли ретельний відбір і можуть гарантувати найкращу якість Лісові ягоди, овочі, трави Ягоди, овочі і трави — обов'язкова частина раціону диких собак.

Ці інгредієнти є важливим джерелом поживних речовин і клітковини, а так само забезпечують організм необхідними вітамінами.

Корми Carnilove включають в себе різноманітні ягоди і трави, багаті антиоксидантами, які підтримують здоров'я клітин, зміцнюють імунну систему, запобігають передчасному старінню Жир лососевих риб, багатий Омега-3 жирними кислотами Риб'ячий жир — важливий компонент у складі кормів Carnilove.

Це джерело омега-3 ненасичених жирних кислот, які підтримують здоров'я нервової і серцево-судинної системи, покращують якість шкіри і шерсті і позитивно впливають на здоров'я в цілому.

Риб'ячий жир, який використовується в Carnilove, видобувається з норвезького лосося і містить високий рівень ДПК та ЕПК.

Обидві кислоти позитивно впливають на розумові здібності, і здібності до навчання Ракоподібні черепашки та хрящової екстракт Черепашки морських ракоподібних і хрящі — це два прекрасних джерела хондропротекторів — речовин, які позитивно впливають на стан, рухливість і міцність суглобів, сухожиль і зв'язок.

Діючи в комплексі з іншими активними речовинами, корми, хондропротектори гарантують рухливість і гнучкість суглобів собак протягом довгих років, в тому числі і собак з підвищеною фізичною активністю або високими енергетичними потребами Склад: борошно з м'яса північного оленя (28%), борошно з м'яса дикого кабана (22%), горох жовтий (20%), курячий жир (консервирован токоферолами, 9%), борошно з качки (6%), куряча печінка (3%), яблука (3%), крохмаль з тапіока (3%), риб'ячий жир лососевий (2%), моркву (1%), лляне насіння (1%), нут (1%), гидролизованные панцирі ракоподібних (джерело глюкозаміну, 0,026%), екстракт хряща (джерело хондроїтину, 0,016%), пивні дріжджі (джерело манан-олігосахаридів, 0,015%), корінь цикорію (джерело фрукто-олігосахаридів, 0,01%), юка Шідігера (0,01%), водорості (0,01%), псиллиум (0,01%), чебрець (0,01%), розмарин (0,01%), орегано (0,01%), журавлина (0,0008%), лохина (0,0008%), малина (0,0008%).

Аналітичний склад: сирий протеїн 38,0 %, сирої жир 18,0 %, сира зола 8,2 %, сира клітковина-2,5 %, волога 10,0 %, кальцій 1,8 %, фосфор 1,5 %.

Харчові добавки на 1 кг: вітамін A (E672) 20 000 МО, вітамін D3 (E671) 1 500 МО, вітамін E (α-токоферол) (3a700) 400 мг, цинк (E6) 85 мг, залізо (E1) 70 мг, марганець (E5) 35 мг, йод (E2) 0,65 мг, мідь (E4) 15 мг, селен (3b8.10) 0,25 мг. Енергетична цінність: 3 900 ккал/кг. Омега-3: 0,34 %, Омега-6: 2,1 %.

Залишити відгук проСухий корм Carnilove Adult Raindeer 12 кг з м'ясом північного оленя для дорослих собак всіх порід (SZ150820/8884)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки