Сухий корм Acana RANCHLANDS DOG 11.4 кг для собак (a54311)

Код товару: 249305203
Сухий корм Acana RANCHLANDS DOG 11.4 кг для собак (a54311)
  • 6 532 12 5 748 кешбек 71,85
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Країна реєстрації бренду
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Acana AcanaВиробник

Натхненні великими родючими ранчо Альберти, корм ACANA Ranchlands виготовлений зі свіжих канадських інгредієнтів, включаючи цінні види червоного м'яса і рибу, виловлену в природі, в Канаді.

Корм ACANA Ranchlands переповнений неперевершеними інгредієнтами, включаючи м'ясо бичків породи «Ангус», ягнят, поросят породи Йоркшир», бізонів та цілісного судака.

Всі ці інгредієнти доставляються СВІЖИМИ або СИРИМИ у співвідношенні WholePrey™, будучи відображенням раціонів, до яких пристосувалися всі собаки, забезпечуючи природне харчування без довгого списку добавок.

Високопротеїновий, з меншою кількістю вуглеводів, представлених низкогликемическими овочами і фруктами, ACANA сприяє підтримці здоров'я всіх собак.

Корм, виготовлений ексклюзивно, на наших відзначених нагородами канадських кухнях NorthStar® з канадських інгредієнтів.

Ми думаємо, Ви полюбите ACANA і що ще більш важливо, його полюбить Ваша собака! ПРИРОДА ОБ'ЄДНАЛА ПОЖИВНІ ЯКОСТІ ЦІЛІСНОЇ ДИЧИНИ, РИБИ І ПТИЦІ ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ІДЕАЛЬНО ВІДПОВІДАТИ ВСІМ ХАРЧОВИМ ПОТРЕБАМ ВАШОЇ СОБАКИ.

Саме тому, корм ACANA містять високопоживний баланс м'яса, органів і хрящів, які забезпечують Вашу собаку всіма необхідними поживними речовинами, без довгого списку синтетичних добавок. 1.

Кількість м'яса? (70% М'ЯСА) У складі ACANA немає концентратів рослинних білків, замість них, корм ACANA Ranchlands насичений м'ясними інгредієнтами (70%), що майже у два рази більше ніж у будь-яких інших кормах для собак. 2.

Кількість свіжого м'яса? (1/2 – СВІЖІ М'ЯСНІ ІНГРЕДІЄНТИ) 1/2 м'ясних інгредієнтів у складі ACANA є свіжими, забезпечуючи організм необхідними нутрієнтами в найбільш поживною та корисною формою.

1/2 це висушене м'ясо – природний і багатий джерело м'ясних протеїнів. 3.

Різноманітність м'яса? Формула ACANA Ranchlands містить 5 видів м'ясних інгредієнтів у співвідношенні WholePrey™ включаючи: м'ясо, органи і хрящі забезпечуючи надходження поживних речовин природним і повноцінним способом.

- Бички породи «Ангус» – м'ясо, печінка, серце, нирки і хрящі, доставляються свіжим із степових прерій Канади.

- Ягня, вирощений на вільному вигулі – м'ясо, печінка, серце, нирки і хрящі, доставляються свіжим із степових прерій Канади.

- Поросята породи «Йоркшир» – свіже м'ясо, органи, хрящі і печінку, доставляються свіжим із степових прерій Канади.

- Бізони – доставляються цільними і свіжими з місцевих степових ферм.

- Судак, виловлений в природі – цільний і свіжий з чистих озер Канади У природі не існує харчових добавок, а собаки забезпечують свої поживні потреби, вживаючи спійману ними здобич цілою.

М'язові тканини забезпечують білками і жирами; печінка, нирки та шлунок – джерело вітамінів і мінералів; кістки і хрящі багаті кальцієм і фосфором.

ВСЬОГО 3 ДОБАВКИ| ПРИРОДНІ НУТРІЄНТИ Завдяки високому вмісту м'ясних інгредієнтів у співвідношенні WholePrey™, всі поживні речовини в складі корми надходять природним чином, за винятком добавок вітаміну Е, цинку та міді.

Все інше, що необхідно Вашій собаці міститься в наших інгредієнтах.

НЕПЕРЕВЕРШЕНІ СВІЖІ ІНГРЕДІЄНТИ З КАНАДИ ACANA Ranchlands містить неперевершене різноманітність канадських інгредієнтів, вирощених та виловлених людьми, яких ми знаємо і яким ми віримо.

Інгредієнти кормів ACANA визнані «придатними для вживання в їжу людиною» і доставляються на наші, відмічені нагородами, канадські кухні свіжими кожен день ІНГРЕДІЄНТИ Свіжа яловичина (8%), сире м'ясо ягняти (7%), свинина свіжа (7%), висушене м'ясо ягняти (7%), висушена яловичина (7%), висушена свинина (7%), цілісний зелений горошок, цілісна червона сочевиця, нут, яловичий жир (5%), свіжа яловича печінка (4%), свіжа печінку свині (4%), свіже м'ясо бізона (4%) , свіжий судак (4%), цілісна зелена сочевиця, цілісна квасоля строката, цілісний жовтий горошок, в'ялена на сонці люцерна, свіжі яловичі нирки (2%), жир минтая (2%), клітковина сочевиці, висушені яловичі хрящі (1 %), сирої рубець яловичий (1%), висушена ламінарія, свіжий гарбуз, свіжа мускатний гарбуз, свіжий пастернак, свіжа капуста кале, свіжий шпинат, свіжа зелень гірчиці, свіжа зелень ріпи, свіжа морква, свіжі яблука, свіжі груші, ліофілізована печінка (яловича, ягняти і свиняча) (0,1%), свіжа журавлина свіжа чорниця, корінь цикорію, корінь куркуми, розторопша, корінь лопуха, лаванда, корінь алтея, плоди шипшини.

Акана створена для хижаків Собаки виглядають по-різному, але кожна собака має той же набір ДНК, анатомію травної системи, що і сірий вовк, а це значить, що собаки факультативні хижаки, адаптовані до м'ясного раціону з високим вмістом білків і жирів.

Грунтуючись на цей біологічний факт, ми створили поживний аналіз відображає раціон, якими б Ваша собака харчувалася в природі.

Залишити відгук проСухий корм Acana RANCHLANDS DOG 11.4 кг для собак (a54311)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки