Стартовий корм для мальків Sera Micron Nature 50 мл (25 г)
Стартовий корм для мальків Sera Micron Nature 50 мл (25 г) - Прев'ю фото №1
Стартовий корм для мальків Sera Micron Nature 50 мл (25 г) - Прев'ю фото №2

Стартовий корм для мальків Sera Micron Nature 50 мл (25 г)

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Sera SeraВиробник

Sera Micron - це тонкий корм у формі порошку, який підходить для всіх дрібних і вимогливих акваріумних тварин у прісноводних акваріумах.

Молодим тваринам в акваріумі потрібні не тільки дрібні частинки корму, які вони легко поглинають, але й пред'являються особливі вимоги до вмісту і форми корму.Корм для вирощування Sera, який ідеально адаптований до цих потреб, сприяє здоровому розвитку тварин із самого початку і, таким чином, допомагає оптимально підтримувати метаболізм, ріст, виразність кольору та природну поведінку.

Sera Micron - це корм для вирощування, який люблять їсти навіть найменші та найвибагливіші акваріумні тварини (риби, личинки амфібій, соляні креветки тощо) у прісній та солоній воді.Тонкий корм, оптимально змодельований з природним планктоном за вмістом (включаючи 50% спіруліни та 16% криля) та структурою (дрібні частинки пилу плавають у воді), сприяє здоровому росту, захисту організму, а також оптимальному розвитку та кольорі.Завдяки чудовій зручності використання вода не забруднюється без потреби.

Склад:
спіруліна (50%), кріль (16%), рибне борошно, креветки, пшеничне борошно, трави, люцерна, кропива, пивні дріжджі, казеїнат кальцію, морські водорості, петрушка, паприка, шпинат, жир печінки тріски (з них 34% омега). жирні кислоти), гаммарус, морква, цільний яєчний порошок, олігосахариди манна (0,4%), водорості гематокок, зеленогуба мідія, часник.

Рекомендації щодо годування:
Годуйте Sera Micron невеликими порціями кілька разів на день.Давайте лише стільки, скільки тварини можуть з’їсти за кілька хвилин.Якщо через годину ви все ще бачите залишки їжі, слід прибрати їх пилососом і зменшити кількість корму під час наступного годування.Щоб запобігти втраті свіжості, після відкриття консервну банку слід завжди щільно закривати та використовувати протягом кількох місяців.

Порада:
регулярно встановлюйте розвантажувальні дні, щоб прискорити метаболізм тварин і сприяти поведінці, яка відповідає виду, шляхом активного пошуку їжі.Основний корм можна доповнювати іншими кормами Sera для оптимального чергування щоденного меню рибок.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки