Sprenger Ultra-Plus Training Collar СПРЕНГЕР УЛЬТРА-ПЛЮС ПАРФОРС строгий нашийник-мартингал для собак, (SP50004_010_55)
Sprenger Ultra-Plus Training Collar СПРЕНГЕР УЛЬТРА-ПЛЮС ПАРФОРС строгий нашийник-мартингал для собак, (SP50004_010_55) - Прев'ю фото №1

Sprenger Ultra-Plus Training Collar СПРЕНГЕР УЛЬТРА-ПЛЮС ПАРФОРС строгий нашийник-мартингал для собак, (SP50004_010_55)

  • 1 509,55 кешбек 18,87
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Sprenger SprengerВиробник

Строгий нашийник (парфорс) Sprenger Ultra-Plus призначений для посилення впливів на собаку під час дресування, коли на вихованця не вдається вплинути альтернативними методами.

Рекомендується використовувати тільки після консультації з професійним інструктором і під його наглядом.«Строгач» складається зі статичної частини (ланцюг із дротяних ланок із шипами, розташованими по внутрішньому боку нашийника) і ривкового однорядного ланцюга зі зварними кільцями для пристібання карабіна повідця.

Коли повідець ослаблений, вихованець не відчуває жодного впливу та не обмежений у русі.

Щойно собака робить ривок або демонструє погану поведінку та неслухняність, ривковий ланцюг стягується під час натягнення повідця, шипи нашийника з зусиллям тиснуть на шию, що дає вихованцеві сигнал про небажану поведінку.

За максимального натягу та затягування довжина нашийника може зменшитися на 10 см.

Зв'язки з шипами з'єднані не по колу, одна за одною, а розходяться симетрично від центральної пластини нашийника.

Завдяки цьому навантаження рівномірно розподіляється по всій довжині.

Кінці шипів нашийника добре заокруглені, тому шкіра собаки не травмується.ВАЖНО! Нашийник-напівудавка для собак Sprenger Ultra-Plus не має застібки.

Одягати його на собаку треба тільки роз'єднавши ланцюг, розстібаючи 1 ланку, а потім застібаючи його вже на шиї собаки.

Ця модель не надівається через голову собаки — тільки через розстібання-застібання шипованої ланки ланцюга.Парфорс-півудавка Sprenger Ultra-Plus має стандартну довжину, яка регулюється тільки зняттям ланок або їх додаванням: — калібр дроти ланки ланки 3,2 мм найефективніший під час навчання собак середніх та великих порід (вагою до 50 кг), зменшує або збільшує довжину нашийника на 3 см; — калібр дроту ланки 4 мм призначений для собак великих порід (вагою до 70 кг), зменшує або збільшує довжину нашийника на 3,6 см.6 важливих правил як використовувати строгий нашийник для собак:1.

Суворий нашийник Sprenger Ultra-Plus не призначений для постійного носіння, а також як прогулянковий нашийник, він необхідний під час дресування.

Після дресування строгий нашийник необхідно зняти.2.

Корекція поведінки собаки під час використання строгого нашийника здійснюється різким отримуванням і швидким виправленням поведінки тварини.

Повідець потрібно тримати коротко та твердо, а потім послабити тиск, не можна давати собаці тягнути вас постійно.3.

Строгий нашийник застосовується для навчання дорослих собак. Ніколи не використовуйте парфорс для цуценят!4.

На строгий нашийник не вішають жодних бирки та адресники — це амуніція, яка призначена виключно для навчання собак.5.

Запорука успішної дії «строгача» — припасування довжини нашийника та його правильна посадка на шиї собаки (см. Інструкція).6.

Суворий нашийник ніколи не можна використовувати з рулеткою.Чому варто купити строгий нашийник-напіввидкувач для собак Sprenger Ultra-Plus: ефективний тренувальний нашийник для успішної корекції поведінки у разі правильного використання; об'єднує методи, які ефективно працюють з усіма собаками та водночас можуть бути адаптовані до індивідуального темпераменту вашого вихованця; міцний, надійний і зручний в експлуатації; виготовлений із неіржавкої сталі преміум'якості, стійкої до іржі та корозії, умов екстремальної вологості, морської води та поверхневим механічним ушкодженням (порізи, подряпини); тип ланцюга — дротяна ланка з довгим шипом заввишки приблизно 2,2 см, кінці шипів добре заокруглені, щоб не травмувати шкіру собаки, всі ланки однакові, чудово відполіровані; з ривковим ланцюгом для блискавичної та посиленої реакції на небажану поведінку вихованця;2 сталеві зварні кільця на ривковому ланцюгу для 2 способів пристібання повідця, що впливає на ступінь корекції та натягування нашийника: пристебнутий повідець до вільного кільця — сильніше затягування нашийника (максимально на 10 см), у парі з «мертвим» кільцем — щадний; універсальний для собак із будь-яким типом шерсті, особливо рекомендується для порід із довгою й густою шерстю;німецька якість: виготовлений у Німеччині провідним у світі виробником високоякісних товарів для собак.

Строгі нашийники Спренгер рекомендовані ліцензованими та акредитованими інструкторами, дресирувальниками.

Якщо у вас не працює, то знайдіть експерта та попросіть допомоги в нього.ВАЖНО! Неіржавка сталь містить хром і нікель, тому амуніція з неіржавкої сталі не підходить для собак, які мають алергія на нікель.

Для таких вихованців рекомендується амуніція з гіпоалергенного сплаву куроган, де нікель у складі немає.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки