Sprenger Ultra-Plus Training Collar СПРЕНГЕР УЛЬТРА-ПЛЮС ПАРФОРС професійний строгий нашийник для собак, (SP50108_014_55)
Sprenger Ultra-Plus Training Collar СПРЕНГЕР УЛЬТРА-ПЛЮС ПАРФОРС професійний строгий нашийник для собак, (SP50108_014_55) - Прев'ю фото №1

Sprenger Ultra-Plus Training Collar СПРЕНГЕР УЛЬТРА-ПЛЮС ПАРФОРС професійний строгий нашийник для собак, (SP50108_014_55)

  • 1 365,15 кешбек 17,07
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Sprenger SprengerВиробник

Професійний строгий нашийник (парфорс) Sprenger Ultra-Plus призначений для посилення впливів на собаку під час дресування, коли на вихованця не вдається вплинути альтернативними методами.

Рекомендується використовувати тільки професійним інструкторам і тренерам.

«Строгач» являє собою ланцюг із дротяних ланок із шипами, розташованими на внутрішній стороні нашийника.

Дзвіни з'єднані не по колу, одна за одною, а розходяться симетрично від центральної пластини нашийника.

Завдяки цьому навантаження рівномірно розподіляється на всій довжині нашийника.

Ця модель нашийника Sprenger УЛЬТРА-ПЛЮС відрізняється від аналогічної амуніції тим, що ланцюг з'єднується із замком безпосередньо, немає жодних нейлонових пряжок і додані 4 додаткові ланки.

Завдяки такій жорсткій конструкції вплив на шию собаки збільшений до 90%.Дія шипів строгого нашийника Sprenger Ultra-Plus (у разі його коректного використання) найбільш близько за впливом до укусу мами-собаки, навчальної цуценяти, або старшого члена стаї, що попереджає про неправильне поводження або затвердіння авторитету.

Шипи наділяють на шкіру на шиї собаки, посилюючи їй сигнал у той момент, коли собака починає тягнути повідець або демонструє погану поведінку та неслухняність.

Кінці шипів нашийника добре заокруглені, тому шкіра собаки не травмується.Модель Sprenger Ultra-Plus із замком ClicLock максимально зручна в експлуатації.

Замок неабияк спрощує надягання і зняття нашийника.

Карабін-відвідка кріпиться за сталеве зварне кільце, розташоване на замку.Парфорс Sprenger Ultra-Plus має стандартну довжину, яка регулюється тільки зняттям ланок або їх додаванням: - калібр дроту звену 3,2 мм найефективніший у разі навчання собак середніх (вагою до 40 кг), а також вихованців із густою шерстю, зменшує або збільшує довжину нашийника на 3 см.6 важливих правил як використовувати строгий нашийник для собак:1.

Суворий нашийник Sprenger Ultra-Plus не призначений для постійного носіння, а також як прогулянковий нашийник, він необхідний під час дресування.

Після дресування строгий нашийник необхідно зняти.2.

Корекція поведінки собаки під час використання строгого нашийника здійснюється різким отримуванням і швидким виправленням поведінки тварини.

Повідець потрібно тримати коротко та твердо, а потім послабити тиск, не можна давати собаці тягнути вас постійно.3.

Строгий нашийник застосовується для навчання дорослих собак. Ніколи не використовуйте парфорс для цуценят!4.

На строгий нашийник не вішають жодних бирки та адресники — це амуніція, яка призначена виключно для навчання собак.5.

Запорука успішної дії «строгача» — припасування довжини нашийника та його правильна посадка на шиї собаки (см. Інструкція).6.

Суворий нашийник ніколи не можна використовувати з рулеткою.Чому варто купити строгий професійний нашийник для собак Sprenger Ultra-Plus: ефективний тренувальний нашийник для успішної щадної корекції поведінки за правильного використання;; використовувати професійним інструкторам і тренерам; має 90% вплив на шию собаки завдяки 4 додатковим ланцюжкам і прямому з'єднанню дротяного ланцюга з замком; міцний, надійний і зручний в експлуатації; швидко одягається і знімається завдяки замк ClicLock; виготовлений із неіржавкої сталі преміум'якості, стійкої до іржі та корозії, умов екстремальної вологості, морської води та поверхневих механічних пошкоджень (порізи, подряпини); тип ланцюга — дротяна ланка з довгим шипом заввишки приблизно 2,2 см, кінці шипів добре заокруглені, щоб не травмувати шкіру собаки, всі ланки однакові, відмінно відполіровані; надійний замок ClicLock виготовлений із неіржавкої сталі, розрахований на навантаження 200 кг, має спеціальний захист з високоміцного пластику для запобігання випадковому відкриттю та охоронюванню від впливу довкілля; універсальний для собак із будь-яким типом шерсті, особливо рекомендується для порід із довгою й густою шерстю; виробник рекомендує використання цієї моделі для собак вагою до 40 кг і обхватом шиї приблизно 51 см;німецька якість: виготовлений у Німеччині провідним у світі виробником високоякісних товарів для собак.ВАЖНО! Неіржавка сталь містить хром і нікель, тому амуніція з неіржавкої сталі не підходить для собак, які мають алергія на нікель.

Для таких вихованців рекомендується амуніція з гіпоалергенного сплаву куроган, де нікель у складі немає.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки