Sprenger Rubberized Leash СПРЕНГЕР ПРОРЕЗИННИЙ ПОВОД ПЕРЕСТОСУНОК для собак (SP59230_230_70)
Sprenger Rubberized Leash СПРЕНГЕР ПРОРЕЗИННИЙ ПОВОД ПЕРЕСТОСУНОК для собак (SP59230_230_70) - Прев'ю фото №1

Sprenger Rubberized Leash СПРЕНГЕР ПРОРЕЗИННИЙ ПОВОД ПЕРЕСТОСУНОК для собак (SP59230_230_70)

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Sprenger SprengerВиробник

Sprenger Rubberized Leash — це універсальний повідець для прогулянок із собакою, надійний супутник у брудну та дощовиту погоду, ідеальний для повсякденного використання та тренувань.

Він забезпечує баланс між свободою й контролем: дає змогу вашому вихованцеві вільно гуляти та бігати на безпечній відстані, тоді як ви зберігаєте повний контроль.

Універсальність моделі дає змогу 3-кратно змінити довжину повідця під конкретну ситуацію.

Для трансформації повідця передбачені 2 D-кільця, 1 кругле кільце та 2 карабіни.

За допомогою цієї конструкції можна «винайти» для себе 6 різних повідців, використавши лише 1 модель Sprenger Rubberized Leash:1.

Стандартний повідець: 1 карабін фіксується на нашийнику собаки, 2 кріпиться за ближнє до нього D-кільце, утворюючи ручку-петлю.2.

Середній повідець: 1 карабін фіксується на нашийнику собаки, 2 кріпляться за середнє кругле кільце, утворюючи ручку-петлю.3.

Короткий повідець: 1 карабін фіксується на нашийнику собаки, 2 кріпиться за D-кільце, що ближче до нашийника, утворюючи петлю для утримання.4.

Варіант «вільні руки»: карабін кріпиться за кругле кільце, а перестібка перекидається через плече господаря по діагоналі або обертається навколо талії, подібний варіант дуже зручний, якщо ви бігаєте та берете із собою вихованця.5.

Повідець для двох собак: карабін без ближнього D-кільця протягується в кругле кільце, перестібка вирівнюється за довжиною.

У такий спосіб утворюються 2 повідці для собак, які не заплутуються завдяки кільцю, що скріплює їх.6.

Тимчасовий прив'язок: 1 карабін фіксується на нашийнику собаки, кінець перестібки з вільним карабіном обертається навколо опори та закріплюється за обране вами кільце.Не варто забувати, що перестібка Спренгер виготовлена з нейлонової стрічки з прогумованою вставкою з поліпропілену.

Нековзний матеріал забезпечує надійне захоплення повідця в будь-яку погоду, зокрема під дощем і снігом.

Однак водночас амуніція зберігає легкість і гнучкість, прекрасно складається для зберігання, швидко сохне та легко чиститься.

залишайтеся на видноті для інших пішоходів, велосипедистів і транспорту.

У повідець Sprenger Rubberized Leash вплетена світловідбивна нитка для кращої видимості та безпеки під час прогулянок ввечері або вночі.

Світловідбивна нитка проходить по всій довжині повідця.

Зручні та прості у використанні сталеві карабіни кріпляться так само легко, як і відстібаються у разі легкого натискання на спусковий гачок.

Поворотний механізм кожного карабіна (вертлюг) дає змогу йому обертатися на 360 градусів, що запобігає скручуванню та заплутуванню повідця.

Це особливо актуально для активних собак і використання повідця як спарювання для 2 собак.

Карабіни стійкі до іржі, міцні та безпечні у використанні.Чому варто купити прогумований повідець-перестібку для собак Sprenger Rubberized Leash: універсальність моделі дає змогу 3-кратно змінити довжину повідця під конкретну ситуацію; забезпечує баланс між свободою та контролем собаки; виготовлений із матеріалів преміумкласу для максимальної міцності та зносостійкості; легкий і гнучкий, легко складається; не ковзає в руці в будь-яку погоду завдяки прогумованому нейлону; світловідбивний для безпеки та видимості під час вигулу собаки; швидко сохне;легко чиститься; міцні сталеві карабіни для швидкого кріплення та відстібання; вимикає перекручування та сплутування стрічки завдяки вертлюгу на карабінах, які обертаються на 360 градусів;матеріал — нейлон + поліпропілен; підходить для повсякденного вигулу, можна гуляти з двома собаками;німецька якість: виготовлений у Німеччині провідним виробником високоякісних товарів для собак.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки