Sprenger Collar Long Link СПРЕНГЕР ОШЕЙНИК для собак, довга ланка 3 мм, вороняна неіржавка сталь (SP51506_054_57)
Sprenger Collar Long Link СПРЕНГЕР ОШЕЙНИК для собак, довга ланка 3 мм, вороняна неіржавка сталь (SP51506_054_57) - Прев'ю фото №1

Sprenger Collar Long Link СПРЕНГЕР ОШЕЙНИК для собак, довга ланка 3 мм, вороняна неіржавка сталь (SP51506_054_57)

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Sprenger SprengerВиробник

Sprenger Long Link — ривковий нашийник-ланцюг для собак вагою до 50 кг.

Рекомендується як для повсякденного вигулу, так і для виставок.

Ефективний у навчанні цуценят та дорослих собак, які тягнуть на прогулянці.Ошийник Спренгер повністю виготовлений із воронової неіржавкої сталі.

Являє собою ланцюг із довгих плоских ланок із 2 круглими кільцями на кінцях.

Усі деталі зварні, нерознімні.Ціп працює як тренувальний ривковий нашийник, коли повідець прикріплений до вільногокільця: під час ривання нашийник починає затягуватися, даючи зрозуміти собаці про небажану поведінку.

Якщо прикріпити повідець до закріпленого кільця, нашийник працюватиме як звичайний прогулянковий.

Довга ланка ланцюга — це універсальне рішення для собак із будь-яким типом шерсті.

Через те, що такий ланцюг не «витирає» і не травмує шерсть нашийник Sprenger Long Link особливо рекомендується для собак із довгою та тонкою шерстю.Коронена неіржавка сталь стійка до агресивних середовищ і умов екстремальної вологості, зокрема до морської солоної води.

Тому такий нашийник слугуватиме вашому собаці довгі роки.Кожний собака гідний носити нашийник Sprenger! Неіржавка сталь містить хром і нікель, тому амуніція з неіржавкої сталі не підходить для собак, які мають алергія на нікель.

Для таких вихованців рекомендується амуніція з гіпоалергенного сплаву куроган, де нікель у складі немає.Також треба враховувати, що чорний колір воронової сталі може витиратися під час експлуатації, надаючи виробу античного вигляду.

У процесі виготовлення залишки гальванічного забарвлення ланцюга очищаються, проте їхня мала частка все ж може потрапити на шерсть.

Тому амуніцію з воронової сталі не рекомендується використовувати для собак із білою і світлою шерстю.Чому варто купити нашийник-ланцюг для собак Sprenger Long Link: міцний, надійний і зручний в експлуатації; швидко надівається через голову вихованця; дає змогу власнику повністю й без зусиль контролювати рух собаки на прогулянці під час ривки; підходить для виставок і повсякденного вигулу; виготовлений із неіржавкої сталі преміум'якості, стійкої до іржі та корозії, умов екстремальної вологості, морській воді та поверхневим механічним ушкодженням (порізи, подряпини); брак запаху; не «витирає» шерсть;максимальна вага вихованця — 50 кг; виготовлений зі сталевого дроту калібру 3 мм; тип ланцюга — довга плоска ланка 4,3х2 см, яка не травмує шерсть собаки;міцність на розрив — 300 кПа;2 круглі кільця Ø 22х4 мм;рекомендується для собак із довгою і тонкою шерстю, але можна використовувати для собак із будь-яким типом шерсті;німецька якість: виготовлений у Німеччині провідний у світі виробником високоякісних товарів для собак.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки