uk ru

Спрей від кліщів для птахів Versele-Laga Oropharma Mite-Killer 500 мл (5410340602263)

Код товару: 261005003
Спрей від кліщів для птахів Versele-Laga Oropharma Mite-Killer 500 мл (5410340602263)
Спрей від кліщів для птахів Versele-Laga Oropharma Mite-Killer 500 мл (5410340602263) - Прев'ю фото №1
  • 1 086 кешбек 13,58
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Versele-Laga Versele-LagaВиробник

Oropharma Mite-Killer аерозоль проти кліщів і бліх у птахів

Аерозол Oropharma Mite-Killer призначений для знищення червоних кліщів (Dermanyssus gallinae), пір"яних кліщів, бліх і вошей у голубів, декоративних птахів та свійської птиці. Це готовий до застосування засіб, який розпорошується тільки на поверхнях і використовується для дезінфекції пташиного вольєру, загону, клітини, голубника та ін. при зараженні їх паразитами, а також у профілактичних цілях.

ВАЖЛИВО! Не розпорошуйте Oropharma Mite-Killer на самих птахів! Перед застосуванням засобу обов"язково ознайомтеся з інструкцією, правилами використання та запобіжними засобами!

Червоні кліщі – справжній кошмар для вас і ваших птахів. Червоні кліщі вдень ховаються в щілини, а вночі виходять із затишних куточків, щоб харчуватися кров"ю птахів. Дорослі птахи з часом виявляють такі симптоми контакту з ектопаразитами, як скуйовджене пір"я, менша активність, занепокоєння, стрес, слабкість від втрати крові. Якщо воші знаходяться в гніздах, пташенята зазнають нападу з народження і можуть померти вже через 4-6 днів. Завдяки короткому репродуктивному циклу населення червоних кліщів подвоюється кожні 6 днів. Червоні кліщі можуть прожити від 8 до 9 місяців навіть без птахів! Крім того, ці паразити є переносниками багатьох хвороб (пташиної холери, чуми птахів, вірусу пташиної віспи та інших захворювань). Звідси необхідність ефективної боротьби з ектопаразитами та проведення профілактичних заходів.

Основу засобу Oropharma Mite-Killer становлять силікати з високою абсорбцією олій та жирів. Коли кліщ повзає цими дрібними частинками, вони застряють між його суглобами і знижують його рухливість. Ці частки пошкоджують захисний восковий шар, що призводить до зневоднення і смерті паразитів. відповідають 19 секунд розпилення на 1 м2. 1 балоном аерозолю (500 мл) можна обробити 9 м2 при витраті 55,6 мл/м2. 1 обробка знищує паразитів і гарантує захист від них на 7 тижнів.

Чому варто купити аерозоль проти кліщів і бліх у птахів Oropharma Mite-Killer:

Залишити відгук проСпрей від кліщів для птахів Versele-Laga Oropharma Mite-Killer 500 мл (5410340602263)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки