Спрей Nature's Miracle Set-In Stain Destroyer Oxy Formula для видалення плям та запахів від собак 709 мл (018065981721)
Спрей Nature's Miracle Set-In Stain Destroyer Oxy Formula для видалення плям та запахів від собак 709 мл (018065981721) - Прев'ю фото №1

Спрей Nature's Miracle Set-In Stain Destroyer Oxy Formula для видалення плям та запахів від собак 709 мл (018065981721)

  • 770 кешбек 9,63
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

  • Країна-виробник товару
  • Країна реєстрації бренду
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Nature's Miracle Nature's MiracleВиробник

Знищувач плям і запахів Orange Oxy для собак Nature's Miracle - відмінний вибір для власників собак, які бажають швидко видалити забруднення органічного походження, що в'їлися в поверхні: сечу, блювоту, фекалії, слину, кров, сліди трави і т.д.

Активний кисень швидко руйнує плями і запахи. Засіб освіжає килими, змушує їх виглядати більш новими, залишаючи при цьому свіжий цитрусовий аромат. Знищувач плям і запахів Orange Oxy можна використовувати на килимах, твердих поверхнях, тканинах, м'яких меблів, переносках, спальних місцях тварин, для будь-яких забруднень, залишених собаками.    Як працює: Знищувач плям і запахів Orange Oxy для собак швидко вступає у взаємодію з плямами і запахами завдяки формулі подвійної дії, що поєднує дію натурального апельсина і властивості активного кисню. Формула руйнує зв'язок між поверхнею і забрудненням і знищує джерело плям і запахів. Для досягнення найкращих результатів потрібно дозволити устранітель висохнути природним шляхом, що може зайняти до двох тижнів оскільки Засобу потрібно проникнути на всю глибину забруднення, включаючи підкладку килима і оббивку м'яких меблів.   Правила використання: 1) Перед використанням протестуйте поверхню на стійкість кольору на непомітній ділянці. Нанесіть засіб, почекайте 5 хвилин і витріть поверхню тканиною. Якщо область змінила колір, не застосовуйте знищувач плям і запахів на цій поверхні. 2) Завжди використовуйте Знищувач плям і запахів у вихідній концентрації. 3) Завжди спочатку використовуйте Знищувач плям і запахів, тому що інші засоби можуть не впоратися і хімічно закріпити плями, після чого їх буде неможливо видалити.   Виведення плям: 1) Витріть пляму, наскільки це можливо, потім повністю замочіть його в знищувачі плям і запахів. 2) Зачекайте 5 хвилин і витріть поверхню тканиною. 3) Не підпускайте тварин до обробленої області до її повного висихання. Для плям, що важко виводяться, використовуйте щітку з жорсткою щетиною. Якщо пляма видалилася не повністю, нанесіть засіб заново, зачекайте протягом години і витріть пляму тканиною.

Для використання при пранні: Перед пранням просочіть забруднену ділянку знищувачем плям і запахів у вихідній концентрації. Потім виперіть, як звичайно.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки