Спрей Animall Cleane Home ліквідатор запахів та біологічних плям, кориця з апельсином, 500 мл (163085)

Код товару: 250787103
Спрей Animall Cleane Home ліквідатор запахів та біологічних плям, кориця з апельсином, 500 мл (163085)
  • 118 кешбек 1,48
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

AnimAll AnimAllВиробник

Спрей Animall Cleane Home ліквідатор запахів та біологічних плям, кориця з апельсином, 500 млПризначенняНезамінний засіб для видалення запахів і плям з усіх видів поверхонь, який здатний швидко та ефективно видаляти застарілий бруд та знищувати, не маскуючи, стійкі запахи та плями сечі, фекалій, крові, блювання тощо.

Містить у своєму складі пробіотичні культури, що руйнують структуру органічних сполук і відповідно видаляють запах.

Засіб має виражену пролонгуючу дію, при регулярному використанні будь-яка поверхня здатна до самоочищення на мікрорівні.Можна застосовувати на всіх видах поверхонь: підлогу, меблі, кахель, килим, підстилки для тварин, одяг тощоСклад\Ingredients(INCI)Water, Sodium Laureth Sulfate, Protease, Boric Acid, Рarfum, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Styrene/Acrylates Copolymer.Спосіб застосуванняПеред використанням рекомендується збовтати.Контроль запаху в туалетних лоткахПеред використанням рекомендується збовтати.

Видалити залишки рідини та жорстких забруднень та попередньо провести тестування поверхні, яку необхідно обробити: невелику кількість засобу нанести на ділянку та почекати 10-15 хвилин.

Промокнути поверхню чистою серветкою, і якщо вона залишилася незмінною – можна розпочинати основну обробку.Рясно нанести засіб на плями, почекати 10-15 хвилин і витерти залишки серветкою або ганчіркою, дати висохнути.

Деякі складні плями можуть вимагати обробки 2-3 рази.Працювати слід у гумових рукавичках.

Не використовувати разом з іншими миючими засобами.Запобіжні заходиНе використовувати при індивідуальній непереносимості компонентів засобу. Уникати попадання в очі та слизові оболонки.

При попаданні в очі та слизові промити великою кількістю води.

Звернутися до лікаря за необхідності.Умови зберіганняУ щільно закритій тарі на відстані не менше 1 м від нагрівальних приладів при температурі не нижче +5 °C до +25 °C у критих складських приміщеннях, осторонь джерел сонячних променів.Зберігати в місцях, недоступних для дітей та тварин.Характеристики:призначення: видалення плям та запаху;тип: спрей;обсяг: 500 мл;тварина: для котів та собак;бренд: AnimAll;країна виробник: Україна;штрих-код: 4820246010047.

Залишити відгук проСпрей Animall Cleane Home ліквідатор запахів та біологічних плям, кориця з апельсином, 500 мл (163085)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки