Смартфон UMIDIGI G5 Mecha (RP08) 6.6" 8/128ГБ, 2SIM, 6000мА·год, чорний (6973553523002)

Код товару: 253612803
  • 6 499 кешбек 226,75
Гарантія: 1 рік
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Оперативна пам'ять
  • Операційна система
  • Слот для карт пам'яті
  • Кількість SIM-карток
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

UmidigiВиробник

Особливості: Стильний і міцний дизайн Ніколи ще смартфон захищеного класу IP68, IP69K & MIL-STD-810G не був таким зручним і стильним. Корпус UMIDIGI G5 Mecha виготовлений із цільного шматка композитного AG матеріалу, який використовується у зброярстві.

Дизайн смартфона демонструє вишукану техніку зрощування плиток кристалів, створюючи художній печворк з глянцевих і матових візерунків на задній панелі.

Глянцева поверхня може похвалитися яскравим контурним малюнком, який випромінює чисту елегантність.

З іншого боку, матова поверхня залищає на собі мінімальну кількість плям від відбитків пальців, забезпечуючи преміальну естетику. UMIDIGI G5 Mecha протестований на відповідність стандарту MIL-STD-810G американського військового відомства США (United States Military Standard), який встановлює вимоги до стійкості та витривалості обладнання у важких умовах експлуатації.

Додатково корпус смартфона оснащений гумовими амортизаторами на всіх чотирьох кутах, що робить його дуже стійким до випадкових падінь. Завдяки розумному та тонкому дизайну цей пристрій зручно лежить у руці.

Окрема увага виробника приділена зменшенню ваги пристрою, і екіпірування в цілому, що важливо для кожного туриста і спортсмена.

Завдяки використанню інноваційних надміцних композитів, телефон отримав надтонку раму для цього класу пристроїв – 9,9 мм, і надлегку вагу – 225 г. UMIDIGI G5 Mecha за свій яскравий дизайн обтічного моноблоку із класичними прямими краями і модулем задньої камери з трьома лінзами Сонце-Земля-Місяць отримав нагороду Red Dot Design Award на престижному конкурсі промислового дизайну у 2023 році. Більший екран, більша перспектива 6.6 дюймовий HD+ екран з вирізом «крапелька» для фронтальної камери забезпечує чітке зображення, й піклується про здоров'я ваших очей із функцією Eye Care.

Завдяки яскравості 400ніт із широким діапазоном інтелектуального автоматичного регулювання, UMIDIGI G5 Mecha гарантує, що ваші очі не будуть перенапружуватися протягом усього дня. Висока насиченість та реалістичність відворення кольорів забезпечується завдяки 70% охопленню колірного простору NTSC. Режим роботи у печатках UMIDIGI G5 Mecha розроблено з урахуванням зручності використання смартфона у надскладних умовах використання, має спеціальний режим роботи в рукавичках, який забезпечує можливість використання смартфона без необхідності знімати рукавички у холодну або дощову погоду, що особливо актуально в зимовий період або під час активних занять на вулиці.

Такий режим роботи дозволяє заощадити час та зберегти комфорт, забезпечуючи користувачам можливість взаємодії з екраном телефону в будь-яких умовах, зберігаючи при цьому відчуття тепла та захищеності рук. Повністю готовий до вирішення складних завдань UMIDIGI G5 Mecha продовжує міцні традиції свого попередника, але з оновленим дизайном і поліпшеними матеріалами, щоб вирішувати ще більш складні завдання. Потовщені U-подібні гумові демпфери по всім кутам для ударостійкості. Подвійне лиття полімеру для надміцної стійкості корпуса. Бічна рама з алюмінієвого сплаву скріплена гвинтами для зменшення ризику розпаду. Оснащений 12-нм чіпсетом Unisoc T606 на 8 обчислювальних ядрах, який забезпечує чудову продуктивність, залишаючись при цьому дуже енергоефективним, щоб продовжити час роботи телефону без підзаряду. Чудова система охолодження UMIDIGI G5 Mecha виводить можливості охолодження процесорів на новий рівень завдяки інтегрованій системі з графітовим покриттям, що забезпечує зниження температури чіпсету на 10°C та покращення тепловідведення на 15%.

Це означає, що ви можете користуватися вимогливими до ресурсів застосунками скільки завгодно довго, не турбуючись про перегрів і дискомфорт. Ловіть моменти Зафіксуйте свої спогади так, як бачать їх ваші очі, з усіма яскравими деталями на 8Мп портретну камеру.

Попрощайтеся з тьмяними та неживими нічними портретами, адже супер нічний портретний режим з технологією ШІ підкреслить вашу природну красу та забезпечить приголомшливі результати! Робіть селфі якими не соромно ділитися. Основна камера 50Мп із світлочутливим сенсором високої роздільної здатності і додатковим 2Мп сенсором глибини дозволяє робити чудові знімки при слабкому зовнішньому освітленні і навіть під водою.

Режим підводної камери фіксує приголомшливі кадри під час розваг на воді і під водою.

Режим є зручним для користувача, що дозволяє виконувати всі операції однією рукою. Зберігайте більше, робіть більше Не обмежуйте себе у контенті чи застосунках у вашому телефоні.

Встановлюйте всі необхідні застосунки з Google Play Market і зберігайте улюблені фото і відео в пам'ять телефону.

UMIDIGI G5 Mecha оснащений надвеликим об'ємом оперативної пам'яті 8ГБ (LPDDR4X), яка автоматично розширюється до 16ГБ за допомогою віртуального файлу підкачки на 8ГБ.

128 ГБ швидкісної UFS2.1 вбудованої пам'яті може бути розширено до 1ТБ за допомогою картки microSD. Великий акумулятор, забезпечить вас енергією на цілий день Інтелектуальна технологія енергозбереження UMIDIGI та акумулятор підвищеної ємності 6000 мАгод забезпечують достатню потужність на цілий день автономної роботи, щоб ви були завжди на зв’язку. Більш плавна робота на Android 13 Новітня версія Android 13 надасть користувачам більш стабільну, швидку та багатофункціональну операційну систему. Працює в усіх бездротових мережах  4G LTE FDD і TDD із підтримкою всіх глобальних частотних діапазонів, дводіапазонний Wi-Fi 5 (2.4+5G), робота з усіма супутниковими мережами геопозиціонування GPS, Glonass, Galileo, Beidou - все для того, щоб забезпечити користувачам якісний безперебійний зв'язок та доступ до Інтернету, незалежно від того, в якій точці світу ви знаходитеся. Універсальний пристрій для будь-яких випробувань Цей міцний телефон створений, щоб витримувати навіть найсуворіші умови, незалежно від того, чи використовується він в полі в сувору погоду, в горах, на воді, на промислових чи будівельних майданчиках або під час екстремальних видів спорту.

Ви можете бути впевнені, що він витримає будь-яке навантаження.

Залишити відгук проСмартфон UMIDIGI G5 Mecha (RP08) 6.6" 8/128ГБ, 2SIM, 6000мА·год, чорний (6973553523002)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки