Смартфон UMIDIGI A15 (MP33) 6.7" 8/256ГБ, 2SIM, 5000мА·год, чорний (6973553523095)

Код товару: 253614003
  • 5 499 4 999 кешбек 150,25
Гарантія: 1 рік
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Оперативна пам'ять
  • Операційна система
  • Слот для карт пам'яті
  • Кількість SIM-карток
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

UmidigiВиробник

Функції: Зберігайте більше, робіть більше Завдяки 256ГБ швидкісній UFS2.1 вбудованій пам’яті, з можливістю розширення до 1ТБ, UMIDIGI A15 ніколи не дозволить вам зіткнутися з дилемою – чи видаляти старий цифровий контент, щоб звільнити місце для нового? Зберігайте скільки завгодно фотографій, відео або пісень без жодних компромісів. 16ГБ оперативної пам'яті (8ГБ LPDDR4X + 8ГБ віртуальної пам’яті) робить ваші ресурсомісткі ігри і роботу в багатозадачному режимі більш ніж легкими та плавними. Виняткова продуктивність на блискавичній швидкості UMIDIGI A15 оснащений 12-нм 8-ядерним чіпсетом Unisoc T616, який забезпечує чудову продуктивність у ресурсномістких 3D-іграх, залишаючись при цьому дуже енергоефективним, щоб продовжити час роботи від батареї.

Підсилений потужним графічним процесором класу ARM Mali-G57, Unisoc T616 ще більше прискорює обробку відео і максимізує продуктивність у повсякденних завданнях. 6,7-дюймовий екран із ефектом занурення Відчуйте неперевершений кінематографічний ефект завдяки великому екрану та насолоджуйтеся насиченими природніми кольорами завдяки блискавичному дисплею із яскравістю 500 ніт і 70% охопленням колірного діапазону NTSC.

Незалежно від того, працюєте ви чи відпочиваєте, ви можете насолоджуватися захоплюючим візуальним досвідом без жодних обмежень. Яскравий дизайн міцного корпусу Корпус UMIDIGI A15 виготовлений із цільного шматка надміцного і легкого композитного AG матеріалу, який використовується у зброярстві.

Задня панель телефона поєднала сліпучу склоподібну зону блока фото камер і приємну на дотик і погляд матову поверхню.

Склоподібна поверхня не створює відблисків, а матове покриття не залишає на собі відбитки пальців, тому телефон зручно лежить в руці і завжди має естетичний вигляд. Потрійна камера Сонце, Місяць і Земля Три кільця фото сенсорів Сонце, Місяць і Земля основної камери ретельно вирізані за допомогою травлення лінз на мікрорівні. UMIDIGI A15 оснащений вражаючим набором камер, що включає 64 Мп основну камеру високої роздільної здатності, 8 Мп ультра-ширококутну камеру з кутом (FOV) 118°, 5 Мп макро-камеру і 16 Мп фронтальну камеру. Основний фото сенсор 64 Мп Sony IMX686 забезпечує високу роздільну здатність зображення, що дозволяє отримувати деталізовані фотографії з високою якістю.

Великий фізичний розмір пікселів дозволяють зберігати високу чутливість до світла, що робить його ефективним для зйомки в умовах низького освітлення.

Камера здатна зафіксувати широкий динамічний діапазон, що дозволяє отримувати збалансовані зображення з деталізованими світлими та темними ділянками. Ультра-ширококутний режим дає змогу знімати з більш широкої перспективи, ніби ви бачите об'єкт зйомки на власні очі. Режим макрозйомки - фантастичний режим для дослідження мініатюрного світу навколо вас, для повного розкриття вашого творчого потенціалу у фотографії. Функція сповільненої зйомки допоможе вам зафіксувати красу плину часу у високоякісних відео. Режим панорами чудово підходить для зйомки красивих краєвидів, групових фотографій або будь-якої сцени, яку ви хочете зняти повністю. Надтонкий, надлегкий Завдяки застосуванню новітніх технологій і надміцних матеріалів, великий екран і масивний акумулятор вмістилися у тонкий і легкий корпус товщиною всього 8.6 мм і вагою 195 г. Потужний звук Завдяки оптимізації акустичного дизайну та використання спеціальних алгоритмів обробки звуку, динамічний звук в UMIDIGI A15 створює вражаючий просторовий ефект, що дозволяє вам насолоджуватися глибшим та багатостороннім звуковим досвідом, незалежно від того, чи дивитесь відео, граєте у ігри або слухаєте музику. Швидке заряджання.

Довший час роботи від акумулятора Довгі години гри без підзарядки рідко коли були можливими, поки ви не зустріли UMIDIGI A15 з потужним акумулятором на 5000 мАгод, який здатен зробити ваші розваги нескінченно довгими! Перегляд фільмів, відео трансляції, ігри або дзвінки тепер можуть тривати цілими днями, оскільки ви можете не турбуватися про заряд акумулятора. FM-радіо без навушників З UMIDIGI A15 ви можете слухати FM-радіо без навушників, так як FM антена вже вбудована в телефоні.

FM-радіо пропонує потужні та практичні функції, що робить його надзвичайно важливим під час надзвичайних ситуацій.

Воно не залежить від Інтернету або мобільної мережі, що забезпечує його надійність.

Наприклад, під час урагану "Харві" у США, коли електроенергія та мобільна мережа були відключені, а мобільні телефони втратили сигнал, FM-радіо продовжувало працювати, що дозволило оперативно інформувати населення і швидше надавати допомогу. Фізичний гіроскоп для іммерсивного геймплею Окрім датчиків освітлення, наближення, акселерометра і електронного компасу, UMIDIGI A15  оснащений фізичним гіроскопом, який є ключовим компонентом для покращення геймплею в мобільних іграх, особливо у іграх, які використовують фізичний гіроскоп для спеціальних функцій, таких як стабілізація камери або відтворення спеціальних ефектів під час гри. Фізичний гіроскоп забезпечує вищу точність реагування на рухи пристрою, що дозволяє гравцям керувати персонажами або об'єктами у грі з високою точністю. Це означає, що ви можете цілитися, керувати або переміщатися по ігровому світу, фізично переміщуючи пристрій, що робить гру більш інтерактивною та захопливою.

Це зручний та інтуїтивно зрозумілий спосіб насолоджуватися іграми без кнопок чи джойстиків. Новітня система Android 13 Оновлена система Android 13 вирізняється підвищеним рівнем безпеки, швидшою продуктивністю, кращими засобами контролю конфіденційності та інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом користувача, що гарантує вам швидку роботу. Подвійна безпека доступу Сканування відбитків пальців дозволяє розблоковувати пристрій, авторизувати транзакції та отримувати доступ до банківських додатків і конфіденційної інформації, надаючи вам безпечний, швидкий і зручний спосіб автентифікації та доступу до вашого пристрою.

UMIDIGI A15 має бічний сканер відбитків пальців вбудований у клавішу блокування телефона. Face Unlock зі штучним інтелектом пропонує користувачам швидкий, зручний, безпечний і персоналізований метод автентифікації пристрою без необхідності вводити паролі чи PIN-коди. Окрема «гаряча клавіша» «Гаряча» клавіша, розташована на лівій грані корпуса, дозволяє вам налаштувати її функціональність відповідно до ваших уподобань.

Ви можете призначити кнопці певні дії або комбінації клавіш, наприклад - запуск програм, активацію СОС режима, створення знімків екрана, керування ліхтариком, диктофоном або керування налаштуваннями пристрою. Така персоналізація покращить ваш користувацький досвід і робить смартфон більш пристосованим до індивідуальних потреб. Багатофункціональний NFC Завдяки потужному NFC чіпу, ви зможете проводити безконтактні платежі швидко, будь-де та будь-коли без будь-яких проблем.

Ви навіть можете зробити свій телефон віртуальним ключем для дому та офісу. Працює в мережах по всьому світу 4G LTE FDD і TDD із підтримкою всіх глобальних частотних діапазонів, дводіапазонний Wi-Fi 5 (2.4+5G), робота з усіма супутниковими мережами геопозиціонування GPS, Glonass, Galileo, Beidou - все для того, щоб забезпечити користувачам якісний безперебійний зв'язок та доступ до Інтернету, незалежно від того, в якій точці світу ви знаходитеся.

Залишити відгук проСмартфон UMIDIGI A15 (MP33) 6.7" 8/256ГБ, 2SIM, 5000мА·год, чорний (6973553523095)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки