Смарт-годинник 2E Motion GT 46мм, 1.3", 240x240, TFT, BT 5.0 BLE, чорно-сріблястий (2E-CWW20BKSL)

Код товару: 256149903
Смарт-годинник 2E Motion GT 46мм, 1.3", 240x240, TFT, BT 5.0 BLE, чорно-сріблястий (2E-CWW20BKSL)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Діагональ дисплея
  • Роздільна здатність екрану
  • Тип матриці
  • TFT
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

2E 2EВиробник

Синхронізація з програмою 2E Fit

Для підключення та синхронізації смарт-годин 2E Motion GT зі смартфоном використовується фірмовий додаток 2E Fit з широким вибором мов (включаючи українську). Додаток 2E Fit разом зі смарт-годинником 2E відкриває широкий набір функцій та безліч можливостей. Додаток дозволить вам відстежувати свою активність протягом дня, тижня, зберігаючи при цьому дані про своє здоров'я, сон, тренування та інші заняття. Також є можливість налаштувати отримання повідомлень від певних месенджерів та соціальних мереж, встановити нагадування про активність, пиття води чи нагадування про фізіологічний цикл. А широкий вибір циферблатів не залишить нікого байдужим і додасть вашим смарт-годинникам ще більшої індивідуальності.

Відстеження активності, досягнень та здоров'я

У смарт-годинник 2E Motion GT використовується високочутливий оптичний датчик і якісний G-сенсор Bosch 421. Вони відповідають за якість даних про спортивні досягнення, активність та показники здоров'я. Інтелектуальний алгоритм дозволить проводити постійний моніторинг серцевого ритму 24 години, сім днів на тиждень. Для турботи про ваше здоров'я смарт-годинник 2E Motion GT має й інші корисні функції. У будь-який час і в будь-якому місці за допомогою годинника ви зможете виміряти артеріальний тиск і рівень насичення крові киснем.

Контроль у будь-яких ситуаціях

Завдяки ємній батареї та розумним алгоритмам енергоспоживання 2E Motion GT у режимі постійної готовності та без підзарядки зможуть працювати до 15 днів активного використання. Смарт-годинник 2E Motion GT пропонує великий вибір встановлених режимів тренувань і широкий список даних для аналізу не тільки тренувань, а й щоденної активності: кількість пройдених кроків, пульс, відстань, витрачені Ккал і т.д. Зі смарт-годинником 2E Motion GT не бійтеся пропустити важливий дзвінок або повідомлення. Годинник своєчасно відобразить інформацію про вхідні дзвінки, повідомлення SMS, Viber, Telegram, Facebook та багато інших. З турботою про Вас, годинник також нагадає про те, що ви засиділися і настав час прогулятися або ж випити води для збереження бадьорості та здоров'я.

Залишити відгук проСмарт-годинник 2E Motion GT 46мм, 1.3", 240x240, TFT, BT 5.0 BLE, чорно-сріблястий (2E-CWW20BKSL)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки