Сканер Canon imageFORMULA DR-S130 (4812C001)

Код товару: 247135603
Сканер Canon imageFORMULA DR-S130 (4812C001)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Новинка
8 999 11 7 999 кешбек 200

Характеристики

  • Тип датчика
  • Оптична роздільна здатність
  • Кількість відтінків сірого
  • 256
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Canon CanonВиробник

  • Висока ефективність: кольорове сканування до 60 зобр./хв
  • Гнучкі можливості підключення: інтерфейси Wi-Fi і USB для підключення до ПК і мобільних пристроїв
  • Просте керування: великий кольоровий сенсорний екран і функція прямого сканування Network PUSH
  • Надійна конструкція: виняткова ефективність для виконання до 3500 сканувань день
  • Автоматична інтелектуальна обробка: оптичне розпізнавання тексту, штрихкодів і 2D-кодів
  • Універсальна і надійна обробка носіїв: підтримка широкого ряду документів, включаючи паспорти і посвідчення

imageFORMULA DR-S130

Відкрийте для себе швидке, надійне і високопродуктивне сканування з простим керуванням за допомогою кольорового сенсорного екрану. Інтерфейси Wi-Fi і USB забезпечують гнучкість підключення і зручність використання з усіма типами додатків і середовищ сканування.

Можливості підключення

Для використання як вдома, так і в якості офісного пристрою із загальним доступом, сканер DR-S130 можна в бездротовому режимі підключити до мережі або через інтерфейс USB з'єднати з комп'ютером. Сканувати документи можна зі смартфона або безпосередньо через ПК або MacBook.

Ефективність

За допомогою сканування одним дотиком ви можете створювати шаблони завдань, щоб запускати відповідні операції одним дотиком кнопки на великому сенсорному 4,3-дюймовому ЖК-екрані пристрою. Користувачі можуть легко сканувати документи з відправкою в потрібні місця призначення, а функція PUSH-сканування може завантажувати фотографії безпосередньо зі сканера в потрібну папку.

Висока ефективність, надійна конструкція

Економте цінний час з кольоровим скануванням зі швидкістю до 60 зображень в хвилину і використовуйте велике пристрій подачі документів для сканування до 60 аркушів за одну операцію. Надійна і міцна конструкція DR-S130 допоможе вам впоратися з великим навантаженням до 3500 сканувань день.

Надійна і універсальна система подачі

Скануйте документи різних типів з допомогою системи подачі великої місткості і розділових роликів – пакетне сканування документів різного формату ніколи не було настільки простим. Сканувати документи різної товщини і типу, включаючи пластикові посвідчення, тиснені картки і навіть паспорта. Завдяки ультразвуковому визначенням подвійної подачі паперу пристрій не пропускає листи і сканує всю без винятку інформацію.

Оптимізація якості зображення

Завдяки потужним функціям обробки зображень DR-S130 забезпечує незмінно високу якість. Такі функції, як автоматичне визначення кольору, розпізнавання розміщення тексту, автоматичне визначення формату паперу та вирівнювання листа, заощадять цінний час без необхідності налаштовувати будь-які параметри. Режим активного порога дозволить сканувати і обробляти документи зі слаборазлічіми текстом або текстурними фонами без необхідності змінювати параметри, що заощадить вам дорогоцінний час.

Інтуїтивне сканування

CaptureOnTouch Pro пропонує користувачам простий інтерфейс і керування за допомогою значків. Легко налаштовуйте послідовності операцій і зберігайте часто використовувані шаблони у вигляді кнопок швидкого доступу. Відправляйте документи в різні місця призначення, включаючи хмарні сервіси. Автоматично сканувати і розділяйте пакети документів на окремі файли за допомогою ряду методів, включаючи зональне оптичне розпізнавання тексту або розпізнавання штрих-кодів і 2D-кодів. Висновок індексних файлів даних для більш простої інтеграції в існуючі робочі процеси і систему керування документообігом.

Залишити відгук проСканер Canon imageFORMULA DR-S130 (4812C001)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки