uk ru

Шампунь від бліх та кліщів для собак та котів Francodex Repellent Shampoo Monoi Fragrance 250 мл (3283021754924)

Код товару: 261003303
Шампунь від бліх та кліщів для собак та котів Francodex Repellent Shampoo Monoi Fragrance 250 мл (3283021754924)
Шампунь від бліх та кліщів для собак та котів Francodex Repellent Shampoo Monoi Fragrance 250 мл (3283021754924) - Прев'ю фото №1
  • 357 кешбек 4,47
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Francodex FrancodexВиробник

LABORATOIRE FRANCODEX Repellent Shampoo Fruit Fragrance Лаборатуар Франкодекс Шампунь з репелентною дією від бліх і кліщів для котів і собак, виготовлений з екстрактів маргози, піретруму і гераніолу, захищає вашу тварину від будь-якого зараження паразитами. Шампунь дарує вашому улюбленцю приємний аромат квітки моної. Нейтральний рН гарантує м'яке і якісне очищення, не подразнюючи шкіру, навіть при частому використанні.

Застосування: Перед застосуванням збовтати. Ретельно змочіть тварину теплою водою, нанесіть невелику кількість шампуню і масажними рухами втирайте його в шерсть і шкіру, щоб рівномірно розподілити піну. Залиште на кілька хвилин, потім ретельно змийте. Уникати прямого потрапляння в очі та на слизові оболонки. Для оптимальної ефективності повторюйте обробку раз на тиждень. Якщо зараження сильне, повторюйте обробку до тих пір, поки всі паразити не будуть усунені. Не застосовувати цуценятам і кошенятам віком до 3 місяців. Не застосовувати у період вагітності або годування груддю. Не використовуйте в чистому вигляді, завжди розбавляйте водою. ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Викликає серйозне подразнення очей. Зберігати в недоступному для дітей місці. Після роботи ретельно вимийте руки. ПРИ ПОПАДАННІ В ОЧІ: обережно промивати водою протягом декількох хвилин. Зніміть контактні лінзи, якщо вони є і це легко зробити. Продовжуйте полоскання. Якщо подразнення очей не зникає: зверніться за медичною допомогою. Якщо потрібна консультація ветеринарного лікаря, майте під рукою контейнер або етикетку продукту. Перед використанням прочитайте етикетку.

Залишити відгук проШампунь від бліх та кліщів для собак та котів Francodex Repellent Shampoo Monoi Fragrance 250 мл (3283021754924)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки