Сервер Lenovo ThinkSystem SR650 Xeon Silver 4110 8C 2.1GHz 1x16GB O/B (8 SFF) 930-8i 1x750W XCC Enterprise 3yr 2U (7X06A04LEA)

Код товару: 253720603
Сервер Lenovo ThinkSystem SR650 Xeon Silver 4110 8C 2.1GHz 1x16GB O/B (8 SFF) 930-8i 1x750W XCC Enterprise 3yr 2U (7X06A04LEA)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Тип оперативної пам'яті
  • Модель процесора
  • Виробник чіпа
  • Максимальна кількість слотів ЦП
  • 2
  • Максимальна потужність
  • Ємність кеш-пам'яті
  • Кількість ЦП в комплекті
  • 1
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Lenovo LenovoВиробник

Додатково:

З огляду на репутацію рішень Lenovo як найнадійніших систем, сервер SR650, що відрізняється високою гнучкістю і різноманітністю можливих конфігурацій, є ідеальною платформою для гіперконвергентной інфраструктури (HCI) або програмно-яка визначається системи зберігання даних (SDS). Він забезпечує надійну основу для: 1) перетворити ресурси в сервіси, використовуючи затверджені моделі побудови гібридних хмар; 2) проводити аналіз потокових даних, застосовуючи перевірені рішення для роботи з великими даними; 3) підвищити продуктивність віртуалізованих систем обробки транзакцій, використовуючи перевірені архітектури побудови OLTP баз даних.

Універсальний і масштабований
ThinkSystem SR650 підтримує установку двох продуктивних процесорів Intel® Xeon® сімейства Scalable, які мають на 27% більше ядер і підтримують вдвічі більший об'єм оперативної пам'яті в порівнянні з попереднім поколінням процесорів *. Підтримується два високопродуктивних графічних процесора (GPU) потужністю 300 Вт і два адаптера ML2 NIC із загальним керуванням. Унікальна технологія Lenovo AnyBay надає можливість використовувати диски SAS/SATA HDD/SSD і NVMe SSD в одних і тих же відсіках для накопичувачів. Чотири порти NVMe на материнській платі, призначених для прямого підключення пристроїв – надвисока швидкість читання і запису при підключенні накопичувачів NVMe і скорочення витрат за рахунок відмови від адаптерів PCIe. Крім того, підтримка різних рівнів зберігання даних підвищує продуктивність додатків і забезпечує оптимальну вартість рішення. Зеркаліруемие завантажувальні накопичувачі формату M.2 (купуються окремо) забезпечують надійність і швидку ініціалізацію ОС. SR650 також підтримує блоки живлення 80 PLUS Platinum і Titanium і може працювати при температурах навколишнього середовища до 45° C, знижуючи таким чином експлуатаційні витрати.

Легкість керування
Lenovo XClarity Controller – це абсолютно новий механізм керування, вбудований в кожен сервер ThinkSystem. XClarity Controller підтримує зручний графічний інтерфейс користувача і REST API-інтерфейси, відповідні галузевим стандартом Redfish. Завантаження системи проводиться удвічі швидше, а оновлення микрокода відбувається до 6 разів швидше в порівнянні з серверами попереднього покоління.
Lenovo XClarity Administrator – це віртуалізоване додаток, призначене для централізованого керування серверами ThinkSystem, системами зберігання даних і мережевими пристроями. Завдяки використанню адміністративних шаблонів і політик, воно спрощує процеси керування і обслуговування інфраструктури. Lenovo XClarity Administrator інтегрує процеси керування, дозволяючи контролювати фізичні ІТ-ресурси аналогічно віртуальним ресурсів ЦОД. Застосування XClarity Integrators в зовнішніх ІТ-додатки або їхні інтеграція за допомогою REST API-інтерфейсів прискорює процес надання сервісів, оптимізує керування ІТ-середовищем і скорочує витрати.

Залишити відгук проСервер Lenovo ThinkSystem SR650 Xeon Silver 4110 8C 2.1GHz 1x16GB O/B (8 SFF) 930-8i 1x750W XCC Enterprise 3yr 2U (7X06A04LEA)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки