Schesir Taste the World Chicken Thai Coconut вологий корм із куркою для собак 150 гр (8005852122551)
Schesir Taste the World Chicken Thai Coconut вологий корм із куркою для собак 150 гр (8005852122551) - Прев'ю фото №1

Schesir Taste the World Chicken Thai Coconut вологий корм із куркою для собак 150 гр (8005852122551)

  • 161 153 кешбек 1,92
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Schesir SchesirВиробник

Бажаєте побалувати свого улюбленця чимось справді особливим? Спробуйте запропонувати йому смачний і корисний корм, натхненний рецептами тайської кухні – Schesir Taste the World Курка по-тайськи в кокосовому соусі. Це не просто вологий корм, а справжній кулінарний шедевр, який перетворить щоденне годування на святкове частування.

Консерви Schesir Taste the World Chicken Thai Coconut розроблені для дорослих собак усіх порід і є повноцінним раціоном. Особливо їх оцінять ті господарі, які бажають урізноманітнити харчування своїх улюбленців якісною та апетитною їжею, дотримуючись усіх стандартів здорового харчування.

Основою цього витонченого блюда є ніжне куряче м'ясо, яке готується у власному бульйоні з додаванням ароматного кокосового молока, доповнене поживним коричневим рисом. Червоний болгарський перець та горох додають свіжості та яскравості, створюючи ідеальний баланс текстур і смаків. Рафінована соняшникова олія та масло тунця забезпечують корм важливими Омега-3 і Омега-6 жирними кислотами для підтримки здоров’я шкіри та блиску шерсті. А спеції, такі як куркума, імбир і базилік, додають завершальний штрих до неповторного смаку та аромату.

Подаруйте своєму собаці не просто звичайні консерви, а можливість щодня насолоджуватися новими смаковими відкриттями з Schesir Taste the World – це гастрономічна подорож, яка поєднує різноманітність смаків і поживну досконалість!

Чому варто обрати консерви Schesir для собак Курка по-тайськи:

Продукція Schesir виготовляється з дотриманням екологічних стандартів, що підтверджується відсутністю шкідливих добавок і використанням упаковки, яка на 100% піддається переробці.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки