Schesir Dog Taste the World Chicken With Paella вологий корм з куркою та креветками для собак 150 гр (8005852122520)
Schesir Dog Taste the World Chicken With Paella вологий корм з куркою та креветками для собак 150 гр (8005852122520) - Прев'ю фото №1

Schesir Dog Taste the World Chicken With Paella вологий корм з куркою та креветками для собак 150 гр (8005852122520)

  • 155 153 кешбек 1,92
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Schesir SchesirВиробник

Подаруйте вашому собаці кулінарну пригоду до серця Іспанії, гідну мішленівського ресторану – натуральні консерви Schesir Taste the World Курка з Паельєю. Цей вишуканий корм приготовано за мотивами класичної іспанської паельї, яку традиційно готують тільки з якісних і свіжих інгредієнтів, і яка вже давно завоювала серця гурманів по всьому світу. Консерви Schesir Taste the World Chicken With Paella розроблені для дорослих собак усіх порід і є повнораціонним кормом. Їх гідно оцінять ті власники, які прагнуть урізноманітнити раціон своїх улюбленців якісною та смачною їжею, зберігаючи водночас усі необхідні стандарти здорового раціону. В основі рецепта – ніжне куряче філе, що складає 37% страви, тушковане у власному бульйоні для збереження всіх поживних речовин. Кожна складова консервів підібрана з урахуванням не лише смаку, а й користі: коричневий рис забезпечує здорові вуглеводи та клітковину, креветки додають нотку морської свіжості та багаті на Омега-3 жирні кислоти, а шинка та овочі, морква й горох, доповнюють страву важливими мінералами та вітамінами. Текстура бульйону, збагаченого рафінованою соняшниковою олією та маслом тунця, робить цей корм не тільки корисним, але й неймовірно апетитним. Крохмаль тапіоки надає страві вершковості, а порошок куркуми – яскравого й апетитного кольору. Запропонуйте своєму собаці не звичайні консерви, а можливість щодня відкривати нові горизонти смаку з Schesir Taste the World через гастрономічне розмаїття та поживну досконалість! Чому варто купити консерви Шезір для собак Курка з Паельєю:

Продукція ТМ Schesir виробляється з урахуванням екологічних стандартів, що підтверджується відсутністю шкідливих добавок і використанням упаковки, 100% придатної для переробки.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки