Schesir Dog Small Adult Fish 0.8 кг Cухой монопротеиновый корм для собак малых пород с рыбой (ШСВМР0.8)

Код товару: 249037303
Schesir Dog Small Adult Fish 0.8 кг Cухой монопротеиновый корм для собак малых пород с рыбой (ШСВМР0.8)
  • 325 кешбек 4,07
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Основні інгредієнти
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Schesir SchesirВиробник

Schesir Small Dog Adult Fish ШЕЗИР ДОРОСЛИЙ МАЛИХ РИБА сухий монопротеиновый корм для собак малих порід Schesir Small Dog Adult Fish – повноцінний збалансований раціон для собак малих порід, що складається з натуральних інгредієнтів з додаванням комплексу вітамінів і мінералів, необхідних для здоров'я і довголіття вашого вихованця.

З високим вмістом риби без додавання інших джерел тваринного білка – монопротеиновая формула.

Даний корм рекомендується для собак віком від 1 року до 7 років.

Раціон також підходить для вагітних і годуючих сук.

Повністю задовольняє потреби собак в харчуванні і допомагає їм залишатися здоровими і активними.

Мінімізує ризики виникнення харчової алергії, оскільки не містить барвників та консервантів, включає тільки 1 джерело легкозасвоюваного білка тваринного походження і джерела жиру високого ступеня очищення.

Монопротеиновый корм Schesir – здоров'я і довголіття вашого домашнього улюбленця! Сухий корм Шезир здійснюється тільки з продуктів тваринного походження найвищої якості від здорових тварин.

У виробництві корму використовуються лише натуральні інгредієнти без добавок і консервантів, а сам процес виробництва повністю виключає хімічну обробку продуктів – тільки базові технологічні процеси.

У складанні раціонів виробник керується рекомендаціями факультету ветеринарної медицини – Alma Mater Studiorum Болонського університету.

Склад: 20% борошно з м'яса риби (15% оселедець, 5% тунець), рис, кукурудза, кукурудзяна клейковина, очищений жир тваринного походження, сушена м'якоть буряка, 1% фруктоолігосахариди (ФОС), соняшникова олія, 1% пивні дріжджі, дикальция фосфат, хлорид калію, натрію хлорид, 0,1% юка Шідігера.

Рекомендації по годівлі: Давати в сухому вигляді, дотримуючись рекомендовану дозу.

Для оптимальної роботи травної системи рекомендується розділити добовий об'єм їжі на 2 прийоми.

При згодовуванні корму необхідно забезпечити постійний і безперешкодний доступ тварин до питної води.

Чому варто купити корм для собак Шезир Small Adult з рибою: монопротеиновая формула: в складі тільки одне джерело легкозасвоюваних білків тваринного походження – борошно з м'яса риби (20%: 15% оселедець, 5% тунець); збалансований раціон, задовольняє всі потреби собак в харчуванні, допомагає їм залишатися здоровими і активними; виготовлений з натуральних інгредієнтів з додаванням комплексу вітамінів і мінералів; мінімізує ризики прояви харчової алергії; добре перетравлюється; відмінна засвоюваність в поєднанні зі збалансованим вмістом поживних речовин забезпечує підтримання ідеальної ваги, а також зміцнює кістки та м'язи; містить інгредієнти з пребіотичним дією: ФОС (фруктоолігосахариди), пивні дріжджі, м'якоть цикорію, які зміцнюють імунітет, сприяють здоровому травленню і повноцінному засвоєнню корму; правильне співвідношення Омега-3 і Омега-6 жирних кислот для міцного імунітету, здоров'я судин і суглобів; здоров'я вовни та шкіри: пивні дріжджі, Омега-3, Омега-6 (очищений жир тваринного походження, соняшникова олія), біотин; здоров'я очей: комплекс жирних кислот, плюс вітаміни С, Е і цинк підтримують здоров'я сітківки і кришталика, що важливо для собак малих порід; збагачений особливою сумішшю екстрактів з антиоксидантною синергетичним дією, яка захищає клітини від вільних радикалів, допомагає боротися з клітинним старінням (екстракти розмарину, куркуми, винограду, цитрусових, олії гвоздики) – для здоров'я, активність і довголіття вашого вихованця; без барвників та консервантів; не містить пшеницю і сою; контроль над запахом завдяки екстракту юки Шідігера. Виробник: Agras Delic S. p.A., Італія.

Залишити відгук проSchesir Dog Small Adult Fish 0.8 кг Cухой монопротеиновый корм для собак малых пород с рыбой (ШСВМР0.8)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки