Schesir Cat Adult Lamb ШЕЗИР Дорослий Ягня сухий монопротеїновий корм для котів 1.5кг (ШКВЯ1,5)

Код товару: 249338103
Schesir Cat Adult Lamb ШЕЗИР Дорослий Ягня сухий монопротеїновий корм для котів 1.5кг (ШКВЯ1,5)
  • 642,20 кешбек 8,03
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Основні інгредієнти
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Schesir SchesirВиробник

Schesir Cat Adult Lamb – повноцінний збалансований раціон для дорослих котів, що складається з натуральних інгредієнтів із додаванням вітамінів та мінералів.

З високим вмістом м'яса ягняти без додавання інших джерел тваринного білка – монопротеїнова формула.

Повністю задовольняє потреби котів у харчуванні та допомагає їм залишатися здоровими та активними.

Мінімізує ризики виникнення харчової алергії, оскільки не містить барвників та консервантів, включає лише 1 джерело легкозасвоюваного білка тваринного походження та джерела жиру високого ступеня очищення.

Корм призначений для котів усіх порід віком від 1 до 7 років. Підходить також для вагітних та лактуючих кішок.

Монопротеїновий корм Schesir – здоров'я та довголіття вашого домашнього улюбленця! Сухий корм Шезир виробляється лише з продуктів тваринного походження найвищої якості здорових тварин.

У виробництві корму використовуються лише натуральні інгредієнти без добавок і консервантів, а процес виробництва повністю виключає хімічну обробку продуктів – лише базові технологічні процеси.

У складанні раціонів використовують рекомендації факультету ветеринарної медицини – Alma Mater Studiorum Болонського університету.

Чому варто купити корм для котів Шезір Adult Lamb: монопротеїнова формула: у складі лише одне джерело легкозасвоюваних білків тваринного походження – дегідроване м'ясо ягняти (20%); збалансований раціон, задовольняє всі потреби дорослих котів у харчуванні та допомагає їм залишатися здоровими; виготовлений з натуральних інгредієнтів з додаванням комплексу вітамінів та мінералів; мінімізує ризик прояву харчової алергії; добре перетравлюється; відмінна засвоюваність у поєднанні зі збалансованим вмістом поживних речовин забезпечує підтримку оптимальної ваги, а також зміцнює кістки та м'язи; правильне співвідношення Омега-3 та Омега-6 жирних кислот для міцного імунітету, здоров'я судин та суглобів; містить інгредієнти з пребіотичною дією: ФОС (фруктоолігосахариди), пивні дріжджі, м'якоть цикорію, які зміцнюють імунітет, сприяють здоровому травленню та повноцінному засвоєнню корму; здоров'я вовни та шкіри: пивні дріжджі, Омега-3 (лляне насіння), Омега-6 (очищений жир тваринного походження, олія), біотин; збагачений особливою сумішшю екстрактів з антиоксидантною синергетичною дією, яка захищає клітини від вільних радикалів і допомагає боротися з клітинним старінням (екстракти розмарину, куркуми, винограду, цитрусових, олії гвоздики) – для здоров'я, активності та довголіття вашого вихованця; без барвників та консервантів; не містить пшениці та сою; контроль над запахом завдяки екстракту юкки Шідігера. Країна-виробник: Італія.

Залишити відгук проSchesir Cat Adult Lamb ШЕЗИР Дорослий Ягня сухий монопротеїновий корм для котів 1.5кг (ШКВЯ1,5)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки