Робот-пилосос Dreame Bot L10s Pro Ultra (RLL82CE)

Код товару: 258602403
Робот-пилосос Dreame Bot L10s Pro Ultra (RLL82CE)
  • 39 999 36 999 кешбек 925,25
Гарантія: 2 роки
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Dreame DreameВиробник

Особливості: Робот-пилосос Dreame L10s PRO Ultra Нова модель L10s Pro Ultra із вбудованою технологією MopExtend змінює концепт сучасних роботів-пилососів.

Повністю автоматизований робот-пилосос оснащений ексклюзивною технологією Dreame MopExtend, потужною системою всмоктування Vormax та простим обслуговуванням автоматичного робота, що ідеально підходить для безпроблемного збирання. Технологія MopExtend Потужний всмоктування за допомогою технології Vormax Точний датчик CleanGenius Інтелектуальна навігація Pathfinder Система миття DuoScrub Повна продуктивність Покращене і ретельне очищення Dreame L10s PRO Ultra, включаючи плінтуси, ніжки стільців та інші кути, що важко очищаються, максимально оптимізована для прибирання домашнього сміття з килимів і твердих підлог. Впорається з будь-яким завданням Вбудована технологія MopExtend очищає вузькі місця та плавно видаляє частинки бруду, крихти їжі та навіть розлиту рідину з усіх кутів вашого будинку.

Глибоке очищення автоматично дозволяє адаптувати робота-пилососа до прибирання у різних ситуаціях. Сучасні технології Завдяки гнучкій конструкції та вбудованим безлічі датчиків технологія MopExtend ефективно прибирає не тільки навколо ніжок столу та стільців, але також глибоко очищає прямі кути стін, нерівні кути та плінтуси.

Забезпечте більш глибоке прибирання у всьому будинку за допомогою передової технології MopExtend. Ефективна система збирання Завдяки модернізованій системі повітроводів Turbo Force L10s Pro Ultra швидко збирає крихти їжі, сміття або шерсть свійських тварин, забезпечуючи постійний безбар'єрний потік повітря. Інтелектуальний підхід до збирання Стратегія автоматичного прибирання кожної кімнати за допомогою алгоритму штучного інтелекту дозволяє L10s Pro Ultra вивчати планування вашого будинку та рекомендує стратегії, які полегшать прибирання.

Отримайте індивідуальний підхід до кожної кімнати залежно від її планування, включаючи тип підлоги та розміщення меблів. Обхід будь-яких предметів За допомогою технологій AI Action та 3D Structured Light Ваш робот-пилосос визначає та уникає більше 55 типів різних об'єктів, таких як взуття, кабелі та інші, що дозволяє прибирати Ваше житлове приміщення з максимальною ефективністю. Навігація Pathfinder Удосконалена технологія інтелектуальної навігації Pathfinder дозволяє швидко картографувати та точно планувати шлях збирання, наприклад, під диваном або навколо кухонних стільців, не застряючи в обмеженому просторі. Легке миття підлог Система миття підлог DuoScrub використовує чистку, що обертається під тиском, яка видаляє будь-який бруд з підлог.

Вбудований резервуар для води ємністю 80 мл дозволяє легко автоматично доливати воду для очищення на ходу без будь-яких зусиль. Прибирання навіть з килимом Виберіть найбільш підходящий із 4 способів чищення килима в домашніх умовах у програмі Dreamehome.

Підйом швабри — Робот-пилосос піднімає швабри на висоту до 10.5 мм, що підходить для килимів із низьким ворсом.

Уникнення килимів — Налаштуйте роботу пилососу, щоб обійти килимові покриття Carpet Boost — Ця функція дозволяє збільшити потужність всмоктування для більшої ефективності прибирання.

Інтенсивне чищення килимів - двічі пилососить на зниженій швидкості забезпечуючи ретельне очищення килимів.

Залишити відгук проРобот-пилосос Dreame Bot L10s Pro Ultra (RLL82CE)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки