uk ru

Пудра для кігтів Puramur Vet line First Aid - для кішок і собак, кровоспинна та дезінфікуюча для кігтів, 20 г (1111180231)

Код товару: 260948603
Пудра для кігтів Puramur Vet line First Aid - для кішок і собак, кровоспинна та дезінфікуюча для кігтів, 20 г (1111180231)
Пудра для кігтів Puramur Vet line First Aid - для кішок і собак, кровоспинна та дезінфікуюча для кігтів, 20 г (1111180231) - Прев'ю фото №1
Пудра для кігтів Puramur Vet line First Aid - для кішок і собак, кровоспинна та дезінфікуюча для кігтів, 20 г (1111180231) - Прев'ю фото №2
Пудра для кігтів Puramur Vet line First Aid - для кішок і собак, кровоспинна та дезінфікуюча для кігтів, 20 г (1111180231) - Прев'ю фото №3
  • 435 кешбек 5,44
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Puramur PuramurВиробник

Пудра призначена для швидкої зупинки невеликої капілярної кровотечі під час обрізання кігтів та дрібних капілярних порізах у домашніх тварин: собак, котів та невеликих домашніх улюбленців. Містить мінеральні компоненти, які надають гемостатичну, дезінфекційну, антибактеріальну та підсушувальну дію.
Переваги пудри:

Застосування: промити місце кровотечі від механічних забруднень дезінфікуючим засобом, нанести на стерильну серветку або бинт необхідну кількість пудри, прикласти на кровотечу шляхом легкого притискання для її припинення. Рекомендовано зафіксувати бинтом для запобігання злизування та проковтування. Після згортання крові утворюється грудка пудри в місці кровотечі. Якщо кровотеча не зупиняється протягом тривалого часу, потрібно негайно звернутися до ветеринарного лікаря.
Застереження:

Склад: Алюмокалієві галуни, сульфат заліза, пентагідрат сульфату міді, бентоніт, діатоміт, хлорид амонію, діоксид кремнію.
Умови зберігання: при температурі від 5°C до 25°C у критих, сухих, вентильованих приміщеннях, захищених від сонячного світла.
Термін придатності: 36 місяців з дати виготовлення.

Залишити відгук проПудра для кігтів Puramur Vet line First Aid - для кішок і собак, кровоспинна та дезінфікуюча для кігтів, 20 г (1111180231)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки