Принтер ink color A4 Epson EcoTank L810 37_38 ppm USB 6 inks (C11CE32402)
Принтер ink color A4 Epson EcoTank L810 37_38 ppm USB 6 inks (C11CE32402) - Прев'ю фото №1

Принтер ink color A4 Epson EcoTank L810 37_38 ppm USB 6 inks (C11CE32402)

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

  • Дротові інтерфейси
  • Підтримка ОС
  • Друк на оптичних дисках
  • Мінімальний обсяг краплі
  • Формат
  • А4
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Epson EpsonВиробник

Струменевий принтер Epson L810 дає змогу друкувати кольорові світлини високої якості з рекордно низькою собівартістю. Водночас стартового набору витратних матеріалів вистачить на 1800 світлин.

Найзручнішою особливістю Epson L810 слугує можливість друку світлин без ПК, завдяки слоту для карт пам'яті, сенсорній панелі керування і РК-екрана діагоналлю 6.9 см.

Epson L810 ідеально підійде як професійним фотографам на заходах, так і фотоаматорам, які віддають перевагу друкувати світлини високої якості без ПК у домашніх умовах. Крім того, ви можете редагувати світлини прямо на екрані вашого принтера (наприклад, зробити її чорно-білою або роздрукувати в режимі сепія).

А можливість друку на CD/DVD дисках дасть нагоду вам створити унікальні колекції музичних альбомів і фільмів з оригінальними обкладинками.

Струменевий друк без картриджів
Особливість усіх пристроїв Фабрики друку Epson — це друк без картриджів. Отже, конструкція Epson L810 передбачає вбудовані ємності для чорнила. Оригінальні чорнила Epson заправляються у вбудовані ємності з контейнерів по 70 мл. Унікальна конструкція ємностей гарантує високу якість друку та надійність роботи пристрою навіть без використання картриджів.

Високий ресурс витратних матеріалів
Витратними матеріалами до Epson L810 слугують контейнери з чорнилом з високим ресурсом. Так шести контейнерів із блакитними, пурпуровими, жовтими, світло-блакитними, світло-пурпуровими та чорними чорнилами вистачить на друк 1800 кольорових фотографій розміром 10 х 15.

Неперевершена якість і швидкість друкування
Фотопринтер Epson L810 ідеально підходить як для друку світлин чудової якості, так і для друку документів із високою швидкістю. У такий спосіб друк чорнилом із роздільною здатністю до 5760 х 1440 точок на дюйм і мінімальною краплею всього в 1.5 піколітра дає змогу прекрасно справлятися з передаванням навіть найскладніших відтінків і колірних переходів, а технологія друку краплями змінного розміру дає можливість зберігати високу швидкість.

Друк фотографій безпосередньо без ПК
Тепер нема потреби під'єднувати ваш принтер до комп'ютера: друкуйте фотографії з SD-карт пам'яті, USB-носіїв або фотокамер. У цьому вам допоможуть кардридер і Pictbridge, а великий екран, діагоналлю 6.9 см і сенсорна панель керування дадуть вам змогу не тільки друкувати, а й редагувати знімки.

Просте обслуговування
Особлива конструкція ємностей і контейнерів із чорнилом дає змогу навіть недосвідченому користувачеві з легкістю впоратися із заправленням чорнила. Вам не знадобляться жодні додаткові пристосування — просто переверніть контейнер носиком вниз і перелийте чорнило в ємності.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки