Проєктор ультракороткофокусний Epson EB-750F FHD, 3600 lm, LASER, 0.36, WiFi (V11HA08540)

Код товару: 247061903
Проєктор ультракороткофокусний Epson EB-750F FHD, 3600 lm, LASER, 0.36, WiFi (V11HA08540)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Ресурс лампи в економічному режимі
  • Формати зображення
  • 4:3
  • Технологія, матриця
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Epson EpsonВиробник

Контролюйте витрати на технічне обслуговування

Лазерне джерело світла, яке використовується в EB-750F, дозволить скоротити витрати на технічне обслуговування завдяки великому терміну служби до 30 000 годин в екорежимі.

Якість зображення та надійність

Роздільна здатність Full HD 1080p у поєднанні з лазерним джерелом світла, технологією Epson 3LCD і яскравістю 3600 Lm гарантують, що весь демонстрований контент буде відображено у найвищій якості в будь-якому приміщенні. Переваги технології 3LCD особливо помітні, коли потрібно досягти живих, точних кольорів і більш високої яскравості в умовах, що передбачають наявність зовнішнього освітлення. Завдяки лазерній технології вам не доведеться міняти лампи, а її неорганічна панель і люмінесцентне колесо настільки надійні, що компанія Epson пропонує гарантію до п'яти років або 20 000 годин.

Універсальний та простий в установці

EB-750F досить легкий та компактний, що з ним легко впорається один технічний спеціаліст. Він забезпечує гнучку установку та монтаж в умовах обмеженого простору. Характеристики об'єктива Epson EB-750F дозволяють встановити його у вузькому просторі, наприклад на вітрині магазину, або розгорнути його на 360 градусів у будь-якому напрямку. Крім цього, є підтримка портретної проєкції.

Віддалене керування відтворенням контенту

Контент можна відтворювати безпосередньо з USB-накопичувача, а також віддалено через мережу за допомогою програмного забезпечення Epson Projector Content Manager. Користувачі можуть створити одне безшовне широке зображення, послідовно підключивши кілька EB-750F в один ланцюг за допомогою функції Edge Blending, без використання додаткового обладнання та ПЗ. Крім того, функція розділення екрана Split Screen дозволяє одночасно виводити зображення з кількох підключених джерел сигналу на екран одного проєктора.

Залишити відгук проПроєктор ультракороткофокусний Epson EB-750F FHD, 3600 lm, LASER, 0.36, WiFi (V11HA08540)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки