Проєктор домашнього кінотеатру Epson EH-LS800B UHD, 4000 lm, LASER, 0.16, WiFi, Android TV, чорний (V11HA90140)

Код товару: 253129203
Проєктор домашнього кінотеатру Epson EH-LS800B UHD, 4000 lm, LASER, 0.16, WiFi, Android TV, чорний (V11HA90140)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Формати зображення
  • Технологія, матриця
  • Масштабування і фокусування
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Epson EpsonВиробник

Досвід великого екрана Відчуйте себе повністю зануреним у все, що ви дивитеся або у що граєте, за допомогою цього стильного і доступного проєктора 4K PRO-UHD, який може відтворювати зображення розміром до 150 дюймів, розташоване близько до стіни.

Для чудової гри - спробуйте наш новий ігровий режим із затримкою введення менше 20 мс.    Розумні домашні розваги Android TV пропонує тисячі фільмів, шоу та ігор з Google Play, Amazon Prime Video, YouTube та інших улюблених додатків.

Насолоджуйтесь динамічним звуком і тривимірним об'ємним звуком зі звуком YAMAHA, який можна використовувати з візуальним дисплеєм або без нього, просто обравши візуальний дисплей для вимкнення звуку, а також можна під'єднати через Bluetooth для використання як автономний динамік.   Довговічне рішення Шукаєте довгострокове, просте і доступне рішення для заміни вашого телевізора? Завдяки довговічному лазерному джерелу світла цієї моделі ви зможете насолоджуватися розвагами до 10 років.   Чудова якість зображення Завдяки високій яскравості 4000 люмен і коефіцієнту контрастності 2 500 000:1 цей проєктор 4K PRO-UHD, HDR10 забезпечує реалістичний контент і чітку деталізацію тіней.

Технологія 3LCD від Epson означає, що її проєктори мають утричі яскравіші кольори, ніж зіставні одночіпові DLP-проєктори.

Наш додаток Epson Setting Assistant ще простіше налаштувати, ви можете автоматично вирівняти зображення одним натисканням кнопки.   Ключові особливості: 4K PRO-UHD Інтелектуальний лазерний проєкційний телевізор Збільште ваші улюблені фільми, ігри та спортивні заходи вдома Розумні розваги Серія EpiqVision Ultra з Android TV 4 і звуком від YAMAHA Довговічне рішення.

Насолоджуйтеся розвагами до 10 років Доступне рішення для вітальні.

Проєктуйте до 150 дюймів впритул до стіни Вражаючий яскравий дисплей. Однаково висока яскравість білого та кольорового світла 4000 люмен.

Залишити відгук проПроєктор домашнього кінотеатру Epson EH-LS800B UHD, 4000 lm, LASER, 0.16, WiFi, Android TV, чорний (V11HA90140)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки