Препарат для серцево-судинної системи Canina «Herz-Vital» 100 мл (SZ112036 AD)

Код товару: 250418703
Препарат для серцево-судинної системи Canina «Herz-Vital» 100 мл (SZ112036 AD)
  • 923 кешбек 11,54
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Canina CaninaВиробник

Цей продукт створений спільно з провідними ветеринарними кардіологами Європи для профілактики виникнення захворювань серцево-судинної системи і поліпшення стану і якості життя хворих тварин.

Поєднання доповнюють один одного і в комплексі дають максимальний позитивний ефект компонентів L-карнітину і екстракту глоду роблять «Herz vital» унікальним.

Біологічна дія глоду обумовлено наявністю комплексу біологічно активних речовин.

У ньому містяться флавоноїди, органічні кислоти, каротиноїди, дубильні речовини, жирні олії, пектини, тритерпенові і флавонові глікозиди, бета-ситостерин, холін, вітаміни.

Ці складові обумовлюють його дію: - покращують кровотік до серцевого м'яза, коронарний і мозковий кровообіг - нормалізують серцевий ритм - надають певний спазмолітичну, гіпотензивну дію - позитивно впливають на рівень венозного тиску - покращують еластичність судинної стінки артеріол і капілярів - чинять слабку седативну дію - сприяють збільшенню кількість лецитину, який є основним компонентом оболонки нервових волокон, допомагає засвоєнню вітамінів, покращує загальне самопочуття тварини, робить його більш спокійним і слухняним, знімає роздратування Найважливіший компонент для організму собак L-карнітин, також не дарма включений до складу продукту.

Herz-Vital рекомендований для кішок і собак різного віку та порід, незалежно від типу годівлі для профілактики та комплексного лікування захворювань серцево-судинної системи, таких як серцева недостатність, аритмія, ішемія (кардіальна гіпоксемія), інфаркт, кардіоміопатії, некроз, фіброз, кальцифікація міокарда та інші.

Застосування рекомендовано: - собакам і кішкам до 7-ми років для омолодження серцевого м'яза і поліпшення якості життя, і як профілактика катаракти; молодим тварин - у період реконвалесценції після інфекційних захворювань, для відновлення роботи серця; - тварин, які зазнають фізичні навантаження і стреси - зберігає здоров'я серцевої м'язи і підвищує працездатність і витривалість.

Herz-Vital з терапією спрямованої на нормалізацію ваги, дає швидкий ефект і в теж час, підтримує роботу серця.

Склад: Сирий протеїн 4,0%, сирої жир 0,5%, сира клітковина 0,0%, зола 1,0%, калій 0,2%. Додаткові речовини на літр: L-карнітин 30,000 мг.

Дозування: Собакам: щодня 0,5 чайної ложки на 10 кг ваги. Максимальна доза – 3 чайних ложки. Котам: щодня 0,5 чайної ложки на тварину. Приймати щодня з кормом. Курс лікування до 6 місяців.

Залишити відгук проПрепарат для серцево-судинної системи Canina «Herz-Vital» 100 мл (SZ112036 AD)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки