uk ru

Пральна машина Candy фронтальна, 15кг, 1400, A, 67см, дисплей, пара, інвертор, білий (RP4146BWMBC/1-S)

Код товару: 255252503
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Максимальне завантаження білизни
  • Кількість програм прання
  • 15
  • Додаткове полоскання
  • Режим ручного прання
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Candy CandyВиробник

Легко знайдіть ідеальну програму Вибір правильного циклу прання ще ніколи не був таким простим.

Завдяки функції Snap & Wash ви можете дізнатися, яка програма найкраще підходить для вашої кількості та кольору білизни, просто зробивши знімок свого одягу. hOn (RapidO') Будьте готові революціонізувати своє життя з мобільним застосунком hOn.

Як саме? Він дозволяє вибирати між більш ніж 60 циклами, призначеними для кожного типу тканини, і дає корисні поради щодо видалення плям і правильної кількості прального засобу.

Крім того, застосунок дозволяє вам постійно контролювати ефективність і споживання, надаючи пропозиції щодо їх оптимізації.

Ви також можете отримати доступ до планування самостійного технічного обслуговування, щоб запобігти несправностям і продовжити термін служби вашої машини, забезпечуючи чудову продуктивність на довгі роки.

І все це з душевним спокоєм, оскільки ви можете будь-коли керувати та контролювати стан прання зі свого смартфона, навіть коли ви не вдома. Швидкі програми Завдяки найповнішому набору швидких програм RapidÓ PRO дозволяє заощадити час, щоб ви могли займатися речами, які вам найбільше подобаються.

Завдяки новому інверторному двигуну Speed Drive ви можете скоротити час прання до 50%, не відмовляючись від найкращих результатів Нова програма Easy Iron Plus 39 хвилин RapidÓ PRO оснащено інноваційною програмою Easy Iron Plus, яка за допомогою обробки парою може глибоко проникати у ваш одяг, розслабляючи волокна.

Маючи 3 різні рівні інтенсивності, програма також зменшує зморшки, прискорюючи час прасування. Економте час, отримуючи ідеальні результати прання Speed-Drive Inverter – це інноваційний і міцний безщітковий двигун.

Він здатний збільшити потужність очищення до 50% (порівняно з універсальним стандартним двигуном), одночасно зменшуючи споживання енергії та дратівливу вібрацію. Quick&Clean Ексклюзивна технологія Quick&Clean змішує воду та миючий засіб в одному висококонцентрованому розчині.

Апарат розпилює розчин в барабан струменем високого тиску, який глибоко проникає в волокна тканин.

Ця нова технологія підвищує пральну здатність миючого засобу, що дозволяє знизити звичайну температуру прання: ви можете досягти результатів прання як при 40°, перучи в 20°, ефективності як при 60°, перучи в 40°, і дійсно глибоке очищення для сильно забруднених тканин при 60°. Steam Hygiene Plu RapidÓ PRO оснащена Steam Hygiene Plus*, програмою, призначеною для зменшення складок, спрощення прасування та усунення запахів і алергенів за допомогою глибокого очищення.

Цей інноваційний цикл може досягати та підтримувати температуру 60° шляхом поєднання пари з потужним полосканням, забезпечуючи глибоку чистоту та безпечний одяг.

* перевірено та схвалено BAF Authority Комфорт Інноваційний ергономічний дизайн Candy RapidÓ PRO був розроблений, щоб зробити ваше прання без стресу.

Ці пральні машини мають вищий та ширший ілюмінатор, що робить завантаження та розвантаження легким та комфортним.

Залишити відгук проПральна машина Candy фронтальна, 15кг, 1400, A, 67см, дисплей, пара, інвертор, білий (RP4146BWMBC/1-S)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки