uk ru

Портативний SSD Samsung 2TB USB 3.2 Gen 2 Type-C T9 Shield (MU-PG2T0B/EU)

Код товару: 253601303
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Тип елементів пам'яті
  • Інтерфейс підключення
  • Зовнішня швидкість зчитування
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Samsung SamsungВиробник

Особливості: Потужна швидкість для творчості Блискавична швидкість передачі даних Підвищіть ефективність робочого процесу за допомогою T9, який завдяки інтерфейсу USB 3.2 Gen 2x2 забезпечує швидкість послідовного читання/запису до 2 000 МБ/с. Універсальна сумісність T9 сумісний з телефонами та планшетами на базі Windows, macOS, Android, ігровими консолями та камерами з роздільною здатністю 12K. Надзвичайна надійність Будьте впевнені.

T9 витримує падіння з висоти до 3 метрів і має 5-річну обмежену гарантію. Економія часу, прискорення робочого процесу Завдяки інтерфейсу USB 3.2 Gen 2x2 і використанню протоколу NVMe, T9 може передавати файл розміром 2 ГБ майже за 1 секунду, досягаючи швидкості послідовного читання/запису до 2 000 МБ/с.

Заощаджуйте час завантаження та встигайте більше за допомогою компактного пристрою, який прискорює робочий процес і підвищує продуктивність. Безперешкодне під'єднання до будь-якої техніки T9 сумісний з телефонами та планшетами на базі Windows, macOS, Android, ігровими консолями, 12K-камерами тощо.

До комплекту також входять кабелі USB-C до C та USB-C до A для безперебійного підключення. Ідеальний для подорожей Доступний у містких моделях на 1, 2 і 4 ТБ, T9 зберігає компактну форму і легку вагу - всього 122 г.

Завдяки точковому нековзному покриттю ви зможете надійно утримувати свої дані в долоні, зручно тримаючи їх у руці. Залишайтеся прохолодними до кінця Завдяки технології Dynamic Thermal Guard від Samsung, T9 мінімізує потенційне падіння продуктивності через перегрів і підтримує високу швидкість передачі даних.

Крім того, T9 розроблений відповідно до міжнародного стандарту безпеки IEC 62368-1, що забезпечує додатковий рівень впевненості та безпеки. Захистіть свої дані з упевненістю Відчуйте душевний спокій з T9.

Розроблений для захисту даних від зовнішніх ударів, він витримує падіння з висоти до 3 метрів і має 5-річну обмежену гарантію, тому ви можете бути спокійні за свої цінні активи.

Диск також можна захистити за допомогою 256-бітового пароля AES. Програмне забезпечення Samsung Magician Розкрийте всю потужність T9 за допомогою програмного забезпечення Samsung Magician - зручного набору інструментів для оптимізації, що забезпечує найкращу продуктивність портативного SSD.

Захистіть цінні дані, відстежуйте стан накопичувача та отримуйте останні оновлення прошивки. Інновації, втілені в життя Протягом десятиліть флеш-пам'ять NAND від Samsung лежить в основі революційних технологій, які змінили кожну сферу нашого повсякденного життя.

Ця технологія флеш-пам'яті NAND також використовується в наших споживчих твердотільних накопичувачах, відкриваючи шлях для наступних великих інновацій.

Залишити відгук проПортативний SSD Samsung 2TB USB 3.2 Gen 2 Type-C T9 Shield (MU-PG2T0B/EU)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки