Планшет Teclast P40S 10.1" 6GB, 128GB, 6000mAh, Android, ментоловий (6940709685327)

Код товару: 251223403
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Операційна система
  • Діагональ екрана
  • Оперативна пам'ять
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

TeclastВиробник

Особливості:

Корпус виконаний із алюмінієвого сплаву, що для бюджетних пристроїв велика рідкість і велика приємність для користувачів. Задня панель приємного ментолового кольору, а тонка рамка навколо екрана – чорного кольору.

Поверхня задньої панелі матова із закругленими краями, тому планшет не ковзає, добре лежить у руках і не збирає на собі відбитки пальців.

Основні елементи керування розташовані на лівій грані планшета, трохи нижче роз'єм USB Type-C для заряджання та підключення пристроїв. На нижній грані розташовані отвори двох стереодинаміків, які керуються підсилювачами звуку K9 Digital. На верхній грані розташований слот для карти microSD і 3,5мм аудіо-рознім. Слота для SIM-карток немає, адже планшет працює тільки в мереж Wi-Fi 5 в двох діапазонах частот (2,4+5G).  Основна камера на 13Мп розташована у верхньому кутку на задній панелі і оснащена LED спалахом і фото-сенсором для додавання ефектів з алгоритмів штучного інтелекту. Передня камера розташована над екраном по центру, без сенсорів освітлення і наближення.

Планшетний комп’ютер Teclast P40S оснащений IPS екраном діагоналлю 10,1-дюйма з роздільною здатністю HD (1280 x 800 пікселів). Екран виготовлений за технологією TDDI, яка передбачає, що схеми керування сенсорним шаром та екраном упаковані на одному кристалі. Завдяки цьому зменшено товщину дисплея, підвищено чутливість дотиків пальцями та знижено енергоспоживання. Екран має широкий кут огляду 178° та природне відтворення кольорів.

Яскравість екрана складає 350 ніт, що дозволяє використовувати планшет поза приміщенням при денному світлі.

В планшеті Teclast P40S реалізовані програмні режими eye-care (фільтр синього світла) та reading-mode (режим читання), які захищають очі від перевтоми та роблять тривале використання планшета більш комфортним. За природне відтворення кольорів відповідає фірмовий алгоритм візуальної оптимізації T-Color 2.0. 

Teclast P40S оснащений продуктивним процесором MediaTek Kompanio 500 (MT8183). MediaTek MT8183 забезпечує приблизно в 1,3 рази більшу продуктивність, ніж Helio P22 MT6762. Процесор MediaTek MT8183 складається з восьми обчислювальних ядер: 4 ядра ARM Cortex-A73 із тактовою частотою до 2.0 ГГц та 4 ядра ARM Cortex-A53 із частотою до 2.0 ГГц. В AnTuTu набирає більш як 155 000 балів. Така продуктивність забезпечує комфортну роботу у мультизадачному режимі в багатьох додатках з Google Play Market, перегляд потокового відео без затримок, користування месенджерами, додатками відео-конференцій, веб-браузером з десятком відкритих вкладок.

Високу швидкість передачі даних забезпечує дводіапазонний Wi-Fi 5 модуль, який працює у двох діапазонах частот 2.4ГГц та 5.0ГГц і підтримує стандарти 802.11 a/b/g/n/ac.

Teclast P40S зручно використовувати як навігатор в автомобілі, тому що він підтримує 3 супутникові системи позиціонування: GPS, Glonass, Galileo, але без підтримки системи позиціонування A-GPS через мобільну мережу. Тож при першому позиціонуванні потрібно буде зачекати поки планшет не встановить зв'язок із супутниками.

Teclast P40S має Li-Pol батарею ємністю - 6000mAh і зручний рознім для заряджання USB Type-C. За рахунок енергоефективного процесора та сучасної версії Android автономність планшета в режимі відтворення потокового відео становить до 7 годин (при середній яскравості екрана), а час роботи у змішаному режимі – до 8 годин.

Залишити відгук проПланшет Teclast P40S 10.1" 6GB, 128GB, 6000mAh, Android, ментоловий (6940709685327)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки