Планшет Samsung Galaxy Tab S9 5G SM-X716 12/256GB Graphite (SM-X716BZAESEK)

Код товару: 257693303
Планшет Samsung Galaxy Tab S9 5G SM-X716 12/256GB Graphite (SM-X716BZAESEK)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Операційна система
  • Діагональ екрана
  • Роздільна здатність екрана
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Samsung SamsungВиробник

Samsung Galaxy Tab S9 Планшет із найбільшим екраном. Найбільший дисплей Dynamic AMOLED 2X. Міцніший, ніж будь-коли, і водонепроникний. Найпотужніше перо S Pen.

Унікальна продуктивність Snapdragon 8 Gen2. Кришталева чистота та комфортність перегляду зображень на Dynamic AMOLED 2X Galaxy Tab S9 оснащено екраном Dynamic AMOLED 2X, що забезпечує неймовірну передачу кольорів і візуальних образів.

Крім того, очі менше втомлюються завдяки зниженню рівня синього випромінювання. Уніфікований дизайн.

Краса в деталях Найменші дрібниці завжди мають найбільше значення.

Наприклад, плаваючий дизайн камери на задній панелі, створений для того, щоб елегантно інтегрувати в корпус модернізовану систему камер. Яскраві відтінки.

Приголомшливі зображення Дисплей Dynamic AMOLED 2X із високою роздільною здатністю забезпечує особливу реалістичність зображення.

Чіткі й виразні деталі, широке охоплення яскравих кольорів і відтворення справжнього чорного кольору завдяки технології поліпшення зображення HDR10+ та плавному прокручуванню з частотою до 120 Гц. Відчуйте гру на новому рівні завдяки епічним, кінематографічним візуальним ефектам Серія Galaxy Tab S9 пропонує захопливі враження й фотографічну реалістичність зображень на великому екрані Tab для справжніх фанатів ігор.

Занурення в атмосферу підсилюється завдяки звуку з ефектом присутності від чотирикомпонентної акустичної системи AKG та об’ємному звуку Dolby Atmos. Перший водо- й пилонепроникний планшет Galaxy S в історії Tab стійко витримує повсякденне використання.

Гладкий метал поєднується з надміцною рамкою Armor Aluminum, яка відповідає своїй назві, захищаючи планшет від ударів і падінь.

Пристрій відповідає стандарту IP68, що робить його першим водо- й пилонепроникним планшетом серії Galaxy Tab S Series в історії. S Pen.

Міцніше, швидше, чутливіше Оновлена конструкція пера S Pen з комплекту поставки, зробило його водонепроникним відповідно до стандарту IP68 подібно до Tab.

Також покращене перо в усіх аспектах, зокрема, підвищивши чутливість наконечника для зменшення кількості випадкових натискань.

А завдяки магнітному кріпленню та двонаправленій зарядці заряджати його неймовірно просто. Покращений перегляд на вулиці завдяки Vision Booster Vision Booster дає змогу чітко бачити екран у яскраво освітлених місцях завдяки інтелектуальному алгоритму, який розпізнає сонячне сяйво й змінює налаштування відповідно до нього.

Переходьте з приміщення на внутрішній дворик із легкістю завдяки покращенню контрастності та кольору для підтримання яскравості зображення. Процесор нового покоління для реалістичних ігор нового рівня Надзвичайно швидкий процесор Snapdragon 8 Gen2 для Galaxy розумно спроєктовано для забезпечення підвищеної продуктивності та енергозбереження під час ігор на чемпіонському рівні.

Графічний процесор передає реалістичні відображення та тіні в 3D-середовищі, створюючи особливі враження від ігрового процесу. Продовжуйте творити на ходу завдяки довготривалому акумулятору Не стримуйте творчі пориви завдяки довготривалому акумулятору.

Його заряду вистачить на цілий день і навіть залишиться трохи на випадок, якщо вашому телефону теж знадобиться підзарядка.

Підключіть свій Samsung Galaxy смартфон за допомогою кабелю USB-C, а технологія швидка зарядка подбає про решту. Ведення нотаток стало ще кориснішим Підвищте свою продуктивність завдяки покращеним функціям S Pen для ведення нотаток.

Швидко занотуйте нові ідеї або намалюйте просту схему, щоб донести свою думку.

А завдяки функції S Pen to Text ви зможете легко перетворити рукописний текст на цифровий у різноманітних додатках на зразок Google, Messages, Maps та інших.

Залишити відгук проПланшет Samsung Galaxy Tab S9 5G SM-X716 12/256GB Graphite (SM-X716BZAESEK)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки