Планшет Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) TB128XU 4/128GB 4G Storm Grey (ZAAN0015UA)

Код товару: 257697503
Планшет Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) TB128XU 4/128GB 4G Storm Grey (ZAAN0015UA)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Операційна система
  • Діагональ екрана
  • Роздільна здатність екрана
  • Частота оновлення
  • Оперативна пам'ять
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Lenovo LenovoВиробник

Кінематографічна якість відео зі стрімінгових сервісів та необмежені можливості розваг Планшет Tab M10 Plus (3rd Gen) оснащений 10,6-дисплеєм стандарту 2K із матрицею IPS, який не має собі рівних за якістю зображення.

Дивіться відео на Netflix, Disney+ та інших стрімінгових сервісах з роздільною здатністю до 1080p максимально можливим для мобільних пристроїв.

Завдяки сертифікації TÜV Low Blue Light ви зможете протягом тривалого часу комфортно працювати з пристроєм.

Планшет відрізняється не тільки якісним зображенням, а й приголомшливим просторовим звуком з ефектом занурення завдяки чотирьом динамікам. Максимальна концентрація за допомогою режиму читання Режим читання допомагає зменшити навантаження на очі при тривалій роботі з планшетом.

Він забезпечує більш комфортне читання тексту з екрану.

За рахунок імітації кольорової гами сторінок друкованих видань він робить читання на екрані максимально схожим на читання паперових книг.

Використовуйте налаштування для зменшення яскравості кольорів або перейдіть в чорно-білий/сірий режим, щоб знизити навантаження на очі під час читання електронних книг, редагування документів та виконання інших завдань. Використовуйте найсучасніші програмні продукти Планшет Tab M10 Plus (3rd Gen) поставляється з попередньо встановленою ОС Android 12.

Ви зможете використовувати всі переваги найновіших функцій Android 12 та протягом трьох років отримувати оновлення системи безпеки та інших компонентів ОС.

Згідно з прогнозами, версія ОС Android 13 буде доступна для вашого планшета у 2023 році. Висока продуктивність та тривалий час автономної роботи Дивіться відео на стрімінгових сервісах, займайтеся навчанням та працюйте в багатозадачному режимі протягом багатьох годин без підключення планшета до електромережі.

Завдяки широкому вибору сучасних 8-ядерних процесорів планшет Tab M10 Plus (3rd Gen) має достатній запас обчислювальних ресурсів.

А завдяки акумулятору, який може працювати в автономному режимі цілий день, ви можете використовувати планшет будь-де, не турбуючись про підзарядку. Яскраве враження без слів Планшет Tab M10 Plus (3rd Gen) виглядає оригінально, сучасно, стильно та дуже технологічно.

Завдяки легкому і водночас міцному алюмінієвому корпусу товщина планшета складає всього 7,45 мм, а вага – 465 г.

Будь-який з варіантів колірного оформлення – Штормовий сірий та Морозний синій – вигідно виділяє Tab M10 Plus (3rd Gen) на тлі інших планшетів аналогічного класу.

Залишити відгук проПланшет Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) TB128XU 4/128GB 4G Storm Grey (ZAAN0015UA)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки