Планшет Blackview Tab Active 8 Pro 10.36" 8ГБ, 256ГБ, LTE, 22000мА•год, Android, чорний UA (6931548313724)

Код товару: 256152303
Планшет Blackview Tab Active 8 Pro 10.36" 8ГБ, 256ГБ, LTE, 22000мА•год, Android, чорний UA (6931548313724)
  • 13 999 кешбек 599,75
Гарантія: 1 рік
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Операційна система
  • Діагональ екрана
  • Роздільна здатність екрана
  • Частота оновлення
  • Оперативна пам'ять
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Blackview BlackviewВиробник

Особливості: Створений для вирішення проблем Blackview приділяє особливу увагу забезпеченню неперевершеної міцності та надійності для експертів галузі та любителів активного відпочинку.

Завдяки оновленим матеріалам та покращеному дизайну, окуляри Active 8 Pro краще, ніж будь-коли, здатні витримати навіть найсуворіші випробування, дозволяючи їм впевнено долати щоденні негаразди, такі як пошкодження від води, удари та падіння, і повністю насолоджуватися своїм суворим стилем життя. Потовщені гумові кути забезпечують кращу стійкість до ударів і вібрацій, підвищуючи комфорт і стабільність руків'я. Щільне прилягання кришки зарядного порту запобігає потраплянню води, пилу та іншого сміття всередину порту. М'яка гума TPU забезпечує кращу міцність і ударостійкість, пропонуючи при цьому більш комфортний хват і поліпшені ефекти проти ковзання і відбитків пальців. Міцний суцільнолитий корпус зменшує ймовірність розхитування або розтріскування пристрою, збільшуючи термін його служби та стабільність. Створено, щоб витримати все, що може підкинути вам природа Завдяки останній версії стандарту MIL-STD-810H, Active 8 Pro від Blackview отримав неперевершений захист від несприятливих умов експлуатації, таких як вода, пил і падіння.

На цей пристрій можна покластися за будь-яких умов, адже він з упевненістю та спокоєм впорається з будь-яким викликом. Не дозволяйте вологості та пилу сповільнити вас Оберіть Active 8 Pro для максимальної впевненості - ідеального компаньйона для активного відпочинку та професійного використання.

Його надійний захист від води та пилу за стандартами IP68 та IP69K усуває будь-які проблеми у вологому та запиленому середовищі, дозволяючи вам повністю сконцентруватися на своїх справах. Працюйте за екстремальних температур.

Від -40°C до +60°C Незалежно від того, досліджуєте ви Арктику чи подорожуєте пустелею, Blackview Active 8 Pro витримує екстремальні температури від -40°C до +60°C (від -40°F до 140°F), що робить його ідеальним супутником для підкорення будь-яких пригод, забезпечуючи вам душевний спокій у найнесприятливіших умовах. Створений, щоб витримати все, що завгодно Розроблений для суворих умов експлуатації, Active 8 захищений міцним склом Corning Gorilla Glass 5, що забезпечує виняткову міцність, стійкість до падінь і подряпин.

Завдяки у 5 разів вищому захисту від падінь, ніж у попереднього покоління, ви можете бути впевнені, що ваш планшет витримає випадкові падіння та удари. Безстрашно долайте будь-які перешкоди Не хвилюйтеся, якщо під час роботи проллється кава. Не бійтеся пошкодити екран, якщо випадково впустите його зі столу під час навчання. Насолоджуйтесь улюбленими фільмами у форматі FHD+, приймаючи ванну. Active 8 Pro витримує все, що кидають у нього діти. Не хвилюйтеся, що кігті домашніх тварин пошкодять екран. Бездоганно працює в екстремально низьких температурах або палючій спеці в Арктиці чи пустелі. Тримайте себе в тонусі завдяки нескінченному живленню Забудьте про занепокоєння щодо заряду акумулятора завдяки гігантському твердотільному акумулятору Blackview Active 8 Pro з чотирма осередками ємністю 22000 мАг.

До 1080 годин у режимі очікування, ви можете досліджувати природу місяцями, не турбуючись про те, що батарея розрядиться.

Нехай ваші подорожі та робота тривають з безперервною продуктивністю та розвагами. Швидка зарядка 33 Вт Заряджайте свій Active 8 Pro за допомогою блискавичної 33-ватної зарядки, яка не відстає від вашого енергійного способу життя на свіжому повітрі.

І коли ви готові до дій, Active 8 Pro завжди поруч! Всього за 285 хвилин цей потужний акумулятор ємністю 22000 мАг досягає повного заряду, забезпечуючи безперервність пригод, які можуть тривати днями або навіть місяцями. Ваша потужність 22000 мАг.

Банк у дикій природі Коли ви перебуваєте на природі, підтримка зворотного заряджання Active 8 Pro дозволяє використовувати його як павербанк для підзарядки інших пристроїв.

Завдяки цій функції ви можете залишити громіздкі павербанки вдома і подорожувати налегке, не турбуючись про те, що у вас закінчиться заряд. Надвеликий 10,36-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2,4K Дивіться все в приголомшливій чіткості на 10,36-дюймовому дисплеї Active 8 Pro з роздільною здатністю FHD+ та 2,4K.

Незалежно від того, чи працюєте ви, чи переглядаєте потокове відео, чи граєте в ігри, ви оціните чіткість і точність передачі кольорів цього найсучаснішого екрана.

Залишити відгук проПланшет Blackview Tab Active 8 Pro 10.36" 8ГБ, 256ГБ, LTE, 22000мА•год, Android, чорний UA (6931548313724)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки