PetSafe Busy Buddy Barnacle ПЕТСЕЙФ БІЗІ БАДДІ БАРНАКАЛ суперміцна іграшка для собак XS — для собак до 5 кг (SP14552)

Код товару: 255088903
PetSafe Busy Buddy Barnacle ПЕТСЕЙФ БІЗІ БАДДІ БАРНАКАЛ суперміцна іграшка для собак XS — для собак до 5 кг (SP14552)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

PetSafe PetSafeВиробник

Неординарна іграшка для собак PetSafe БАРНАКАЛ — не просто розвага для вашого вихованця, з яким він може реалізувати свою потребу чимось зайняти себе і з задоволенням погризти іграшку.

Це ще оригінальний контейнер для корму та ласощів, який можна використовувати для розвитку спритності та кмітливості собаки, а також як незамінний посібник, коли потрібно навчити вихованця вживати їжу повільніше.

Активні собаки часто з'їдають корм надмірно швидко, що негативно може позначитися на травленні та стати причиною візиту до ветеринара.Іграшка для собак PetSafe БАРНАКАЛ складається з 3 порожнистих сфер різного діаметра, що тижні з'єднуються між собою.

Кожна сфера — це невеликий контейнер для корму або ласощів.

У порожнині сфер є гнучкі зубці, щоб утримувати вміст усередині.

Під час гри з PetSafe БАРНАКАЛ іграшка може відскакувати, перевертатися, розгойдуватися тощо, і корм поштучно висипається.

Інтенсивність висипання корму залежить від кількості зубців.

Спочатку їх максимальна кількість, але ви легко зможете це виправити, обрізавши деякі з них.

Можна «значити» для кожної сфери різний ступінь доступності корму.Використовувати PetSafe БАРНАКАЛ можна з без корму всередині, собаки із задоволенням гризтимуть гнучку податливу поверхню іграшки, маючи на меті її прокусити.

Однак зробити це не так просто: БАРНАКАЛ виготовлений повністю з міцного натурального каучуку (внутрішні зубці, зокрема), який гарантує тривале використання навіть за інтенсивного стилю гризіння.

Пружна поверхня активно масажує ясна, слугує профілактикою утворення зубного каменю.На поверхні іграшки для собак є невеликі борозенки у формі кісточок.

Їх можна заповнювати пластичними ласощами, наприклад, арахісовою олією або сиром, тоді ваш вихованець буде гризти PetSafe БАРНАКАЛ із ще більшим задоволенням.Чому варто купити іграшку для собак PetSafe Busy Buddy Barnacle:використовується як іграшка і як дозатор для корму або ласощів;виготовлена у формі 3 сфер, які під час прикидання дають непередбачуваний відскок;контейнер для корму дає змогу розмістити всередині частування різного розміру та смаку;підходить для гри та дресування;матеріал — міцний натуральний каучук;сприяє розвитку щелепного апарату та очищенню зубів від нальоту;перешкоджає деструктивному гризінню;підходить для собак із помірним та інтенсивним стилем гризіння;легко чистити, можна мити в посудомийній машині.

Залишити відгук проPetSafe Busy Buddy Barnacle ПЕТСЕЙФ БІЗІ БАДДІ БАРНАКАЛ суперміцна іграшка для собак XS — для собак до 5 кг (SP14552)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки