Персональний комп'ютер моноблок ASUS A3402WBAK-BA285M 23.8" FHD AG, Intel i5-1235U, 16GB, F512GB, UMA, WiFi, без ОС, чорний (90PT03G3-M040W0)

Код товару: 253606803
  • 31 699 31 199 кешбек 456,44
Гарантія: 1 рік
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Діагональ екрану
  • Тип матриці
  • IPS
  • Кількість ядер
  • 10
  • Тактова частота з Turbo Boost / Core
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Asus AsusВиробник

Тонка екранна рамка Моноблочний комп’ютер ASUS A3402 дуже тонкий і легкий, а його дисплей NanoEdge володіє майже невидимою рамкою, займаючи цілих 88% передньої панелі.

Завдяки широким кутам огляду на цьому дисплеї можна зі зручністю показувати фотографії друзям або дивитися відео всією сім’єю.

Завдяки 23,8-дюймовому сенсорному дисплею з роздільною здатністю Full HD (1920 x 1080) усе, що ви робите, відображається в яскравих деталях, з дивовижними кольорами та контрастністю – для роботи чи розваг. Насичені кольори Моноблок ASUS A3402 оснащений дисплеєм NanoEdge3 із великими кутами огляду (178°) і широким колірним охопленням (100% sRGB), тому зображення завжди виглядає насиченим і реалістичним.

Технологія ASUS Splendid забезпечує точну передачу кольорів будь-то зображення: заходу сонця, чистого блакитного неба чи тонких відтінків шкіри.

Спеціальний режим Vivid збільшує загальний рівень насиченості кольорів, щоб зображення виглядало ще більш приголомшливим. Тонкий та елегантний Під час створення образу моноблочного комп’ютера ASUS A3402 дизайнери та інженери ASUS намагалися мінімізувати кількість деталей, які відволікають увагу, але при цьому зробити його максимально зручним у використанні.

Витончена й міцна вбудована підставка дозволяє легко задати комфортний кут нахилу екрана. Для будь-яких завдань Оснащений новітнім енергоефективним процесором, до Intel® Core™ I7-1255U, моноблок ASUS A3402 забезпечує багатоядерну продуктивність та ефективність, щоб впоратися з будь-яким робочим навантаженням.

Крім того, дискова підсистема з підтримкою двох накопичувачів забезпечує надзвичайно високу швидкість читання і запису даних для продуктивної та творчої роботи без зупинок, а також достатню місткість для зберігання фото- і відеоматеріалів.

Одним словом, ASUS A3402 надає продуктивність для реальної багатозадачності, тож яке б завдання не стояло перед вами, ви впораєтеся з ним із легкістю! Швидке й надійне підключення Завдяки входу HDMI на моноблок ASUS A3402 можна виводити відео- та аудіосигнал із будь-якого пристрою, обладнаного виходом HDMI, будь то ноутбук, мобільний пристрій, ігрова консоль або ТБ-приставка.

Моноблок також має чотири порти USB 3.2 Gen 1 (для периферії), вихід HDMI для підключення додаткового зовнішнього дисплея, а також кард-рідер SD4.

ASUS A3402 також має гніздо для замка Kensington для простого та ефективного фізичного захисту. Wi-Fi 6 ASUS A3402 може оснащуватися дводіапазонним модулем стандарту Wi-Fi 6 (802.11ax) з конфігурацією антен 2x2 для швидкісного з'єднання, що в 3 рази перевищує швидкість Wi-Fi 5 (802.11ac). Захист конфіденційності Вебкамера моноблоків серії A3 оснащена механічною шторкою.

Закривши її, можна не боятися випадково активувати відеозв’язок. Фазоінверторні динаміки Моноблок ASUS A3402 наділений аудіосистемою, створеною за останнім словом техніки.

Вбудовані стереодинаміки фазоінверторної конструкції, які зазвичай застосовується тільки в аудиосистемах класу hi-fi, мають загальну потужність 6 Вт і забезпечують кришталево чисте звучання з глибокими басами, що захоплює з перших нот.

Завдяки технології Dolby Atmos зведений стереозвук не просто відтворюється через лівий і правий канали.

Натомість він із високою точністю позиціонується навколо вас, створюючи ефект просторового об’ємного звучання, що повністю занурює вас в атмосферу музики чи фільму. Технологія SonicMaster Ексклюзивна технологія SonicMaster, розроблена командою аудіоінженерів ASUS Golden Ear, поєднує в собі добірні компоненти та інтелектуальне програмне забезпечення, які гарантують високоякісне звучання під час перегляду фільмів, прослуховування музики та в іграх. Усунення шумів за допомогою ШІ Моноблок ASUS A3402 підтримує технологію інтелектуального шумозаглушення, що підвищує якість голосового зв’язку.

Заснована на штучному інтелекті з машинним навчанням, вона покращує як вихідний, так і вхідний аудіосигнали, фільтруючи сторонні звуки.

Залишити відгук проПерсональний комп'ютер моноблок ASUS A3402WBAK-BA285M 23.8" FHD AG, Intel i5-1235U, 16GB, F512GB, UMA, WiFi, без ОС, чорний (90PT03G3-M040W0)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки