Об'єктив Nikon NIKKOR Z 100-400mm f/4.5-5.6 VR S (JMA716DA)
Об'єктив Nikon NIKKOR Z 100-400mm f/4.5-5.6 VR S (JMA716DA) - Прев'ю фото №1
Об'єктив Nikon NIKKOR Z 100-400mm f/4.5-5.6 VR S (JMA716DA) - Прев'ю фото №2
Об'єктив Nikon NIKKOR Z 100-400mm f/4.5-5.6 VR S (JMA716DA) - Прев'ю фото №3
Об'єктив Nikon NIKKOR Z 100-400mm f/4.5-5.6 VR S (JMA716DA) - Прев'ю фото №4
Об'єктив Nikon NIKKOR Z 100-400mm f/4.5-5.6 VR S (JMA716DA) - Прев'ю фото №5
Об'єктив Nikon NIKKOR Z 100-400mm f/4.5-5.6 VR S (JMA716DA) - Прев'ю фото №6

Об'єктив Nikon NIKKOR Z 100-400mm f/4.5-5.6 VR S (JMA716DA)

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

  • Сумісність з фотокамерами
  • Кількість пелюсток діафрагми
  • 9
  • Максимальна діафрагма
  • Мінімальна діафрагма
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Nikon NikonВиробник

Професійний супертелеоб'єктив

Якою б не була відстань до об'єкта зйомки, чудові оптичні характеристики гарантують, що ви не проґавите жодної можливості. Ознайомтеся зі своїм новим надійним помічником.

Коли можна взяти із собою лише один об'єктив

Де б не були об'єкти — дуже близько чи неймовірно далеко, — АФ виконується швидко, точно і тихо. Під час встановлення об'єктива на бездзеркальні фотокамери Nikon Z, що мають режими «Тварини‎»‎ та «Автомобіль‎»‎, досягається ідеальна стабілізація під час відстеження рухомих об'єктів, птахів або літаків. Чудова роздільна здатність об'єктива зберігається навіть при використанні телеконвертера.

Різкість на будь-якій відстані

Чудова різкість у всьому кадрі. Лінзи Nikon зі скла ED та Super ED виключають хроматичну аберацію від центру до країв зображення навіть при зйомці з максимально відкритою діафрагмою або близькою відстанню.

Завжди у фокусі

Ефективна система придушення вібрацій, еквівалентна 5,5 ступеню, дозволяє знімати з рук, використовуючи довшу витримку і не жертвуючи різкістю. Мінімальна відстань фокусування становить лише 0,75 м у ширококутному положенні та 0,98 м за максимальної фокусної відстані.

Вийти з тіні

Антибликове покриття ARNEO та нанокристалічне покриття Nano Crystal Coat зводять до мінімуму відблиски, двоїння зображення та коматичне засвічення, перешкоджаючи випадковому попаданню світлових променів в об'єктив. Виняткова чіткість у всьому кадрі навіть при контровому освітленні.

Безвідмовна конструкція

Для вас більше немає непереборних відстаней з об'єктивом, створеним для зйомки поза приміщеннями. Повна герметизація надійно захищає об'єктив від пилу та вологи, особливо навколо байонета та всіх рухомих частин¹. Передній елемент має покриття, що містить фтор, Nikon, яке відштовхує пил і вологу і легко чиститься.

Легкий

Об'єктив можна без проблем взяти з собою у похід, на фотополювання або спортивний захід. Незважаючи на великий діапазон фокусних відстаней (100-400 мм), об'єктив важить лише приблизно 1,35 кг.

Збалансований

Під час зумування центр ваги об'єктива не зміщується, дозволяючи точно кадрувати зображення від ширококутного до телефото. Він ідеально підходить для відеозйомки зі стабілізатора.

Надійний

Птах на гілці. Літак. При зумуванні об'єктив не втягується і не висувається спонтанно. Вам не потрібно його фіксувати. Просто надішліть фотокамеру та зробіть знімок!

Керований

Надзвичайно малий кут повороту кільця зумування (всього 80 °) дозволяє переходити з ширококутного у максимальне положення телефото одним рухом. Ви не пропустите жодного кадру.

Точність у кубі

Для кілець зумування та фокусування підібраний комфортний крутний момент. Тонке безшумне кільце управління зручно розташоване та керується одним пальцем, дозволяючи змінювати діафрагму, корекцію експозиції або ISO.

Готовий до відеозйомки

"Дихання фокусу" практично відсутнє, тому налаштування фокуса не вплине на кут зору. Легке стабільне керування діафрагмою допомагає змінювати експозицію будь-якої миті зйомки сюжету.

Гнучкі можливості налаштування

Ведення об'єкта, замір експозиції, брекетинг та багато іншого – до ваших послуг широкий вибір функцій, які можна призначити двом кнопкам Fn на об'єктиві. Користувачі цифрових дзеркальних фотокамер Nikon вже оцінили гнучкі можливості, які надають ці кнопки.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки