Об'єктив Canon EF 8-15mm f/4L USM FISHEYE (4427B005)
Об'єктив Canon EF 8-15mm f/4L USM FISHEYE (4427B005) - Прев'ю фото №1
Об'єктив Canon EF 8-15mm f/4L USM FISHEYE (4427B005) - Прев'ю фото №2
Об'єктив Canon EF 8-15mm f/4L USM FISHEYE (4427B005) - Прев'ю фото №3
Об'єктив Canon EF 8-15mm f/4L USM FISHEYE (4427B005) - Прев'ю фото №4

Об'єктив Canon EF 8-15mm f/4L USM FISHEYE (4427B005)

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

  • Сумісність з фотокамерами
  • Кількість пелюсток діафрагми
  • 7
  • Максимальна діафрагма
  • Мінімальна діафрагма
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Canon CanonВиробник

Ви отримаєте чудові результати, використовуючи будь-яку камеру EOS, адже в об'єктиві встановлено спеціальний механізм блокування масштабування. Він дозволяє зафіксувати оптимальний діапазон фокусних відстаней у камерах із неповнокадровою матрицею. Діафрагма ж буде постійною при всіх значеннях зуму, а значить, ви можете знімати на мінімальній витримці, домагаючись глибоких і детальних зображень.

Фокусування працює швидко і точно навіть за браку освітленості. Ультразвуковий двигун дозволить вам легко відкоригувати фокус вручну навіть за активної системи AF. З Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM ви отримуєте точний контроль над кожним кадром та майже безмежну свободу творчості.

Об'єктив Canon EF 8-15 мм f/4L Fisheye USM становлять 14 елементів у 11 різних групах. Серед них — асферичний та ультранизкодисперсійний елементи, що коригують хроматичні аберації. Кожен елемент системи має фірмове покриття Super Spectra, а на внутрішній поверхні переднього елемента – додаткове покриття із SWC, субхвильовою структурою. Вона запобігає відображенню світла від матриці, завдяки цьому на ваших знімках не виникає відблисків або паразитних зображень.

Крім того, в комплекті є бленда з повстяним покриттям, вона нейтралізує відблиски при 15-міліметровій фокусній відстані.
З об'єктивом Canon EF 8-15 мм f/4L Fisheye USM можна знімати навіть в екстремальних умовах. Він «запакований» у пило- та вологозахищений корпус, а футляр, кришка та спеціальне флюоринове покриття на передній та задній лінзах додатково захищають об'єктив від бруду, води та пилу.

Ультраширокий кут зйомки, чудове фокусування, відмінна деталізація, глибина і перенесення кольорів - ось що ви отримаєте, якщо вирішите купити Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM. Цей об'єктив допоможе вам зробити справді неймовірні знімки, найвищого професійного рівня.
Нагадаємо: футляр, кришка та бленда вже йдуть у комплекті з Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM. Він повністю готовий до будь-яких випробувань вже після покупки.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки