Ноутбук Lenovo Yoga 6 13ABR8 (83B2007LRA) Dark Teal

Код товару: 258640303
Ноутбук Lenovo Yoga 6 13ABR8 (83B2007LRA) Dark Teal
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Тип екрана
  • IPS
  • Діагональ екрана
  • Частота оновлення екрана
  • Роздільна здатність
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Lenovo LenovoВиробник

Безмежні можливості для творчості Сміливо реалізуй всі свої творчі ідеї з ноутбуком Lenovo Yoga 6 13ABR8.

Він має достатній запас обчислювальних ресурсів, щоб ніщо не заважало тобі зайнятися творчістю.

Ноутбук створений на базі високопродуктивного процесора AMD Ryzen, який допоможе тобі робити більше за менший час.

А завдяки акумулятору, що забезпечує автономну роботу протягом цілого дня, та підтримці швидкої підзарядки перед тобою відкриваються безмежні можливості працювати, творити та розважатися у будь-якому місці. Бездоганність у всьому Оснащений процесором AMD Ryzen, цей ноутбук забезпечує блискавичну продуктивність і легко справляється з багатозадачністю.

Попрощайтеся з лагами та привітайте бездоганну продуктивність, коли ви без зусиль перемикаєтеся між творчими програмами, переглядаєте потокове відео високої чіткості та вирішуєте складні завдання. Lenovo Yoga 6 має 16 ГБ вбудованої оперативної пам’яті типу LPDDR4x-4266, яка забезпечує високу продуктивність і швидкість роботи.

Що стосується зберігання даних, то тут ти отримуєш 512 ГБ SSD-накопичувача, який забезпечує швидкий доступ до файлів і короткий час завантаження. Розумний красень, що завжди під рукою Yoga 6 оснащений інтегрованою графікою AMD Radeon Graphics, яка підіймає ваш візуальний досвід на нові висоти.

Пориньте у яскраві кольори та приголомшливу чіткість на 13,3-дюймовому WUXGA IPS-дисплеї.

Завдяки технології Dolby Vision кожне зображення оживає, пропонуючи ефект занурення, який не залишить вас байдужими. Компактний і легкий, Yoga 6 Gen 8 може похвалитися безліччю інтелектуальних функцій, щоб задовольнити потреби сучасних користувачів, таких як ви.

FHD вебкамера зі шторкою конфіденційності забезпечує швидкий і безпечний доступ до системи завдяки технології розпізнавання облич.

Кілька портів, включаючи HDMI, і кардрідер microSD допоможуть вам упорядкувати робочий простір і усунути необхідність в адаптерах і роз’ємах.

А завдяки Wi-Fi 6 і Bluetooth 5.1 залишатися на зв’язку зі світом ще ніколи не було так просто. Привертає увагу оточуючих Гнучкість лежить в основі дизайну Yoga 6.

Завдяки функції 2-в-1 ви можете легко перемикатися між режимами ноутбука та планшета, адаптуючись до будь-якої ситуації.

10-точковий мультисенсорний екран забезпечує інтуїтивно зрозумілий і точний ввід, незалежно від того, чи ви замальовуєте ідеї, чи переміщуєтесь у програмах. Завдяки своєму елегантному та винятковому дизайну в темно-блакитному кольорі, Yoga 6 є справжньою зіркою.

Виготовлений з точністю й увагою до деталей, його верхня частина з алюмінію випромінює витонченість й забезпечує міцність корпусу.

Незалежно від того, чи працюєте в кав’ярні, чи берете участь у бізнес-зустрічі, цей ноутбук обов’язково приверне увагу.

Залишити відгук проНоутбук Lenovo Yoga 6 13ABR8 (83B2007LRA) Dark Teal

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки